Milyen fajta mozgást ajánlanátok nekem és milyen rendszerességgel? (leginkább sportolók/edzők véleményét várom)
Kb 60kg és 174 cm magas vagyok, nyáron 2 naponta rubint Rékáztam(Napi 20 perc - 2 blokk). Most télen szeretnék visszazökkenni mert év elején valahogy abbamaradt ez. Futásra vagy szobabiciklire, esetleg mellé egy kis hastáncra is gondoltam valahogy összevegyítve. leginkább szálkásodni szeretnék, egyébként talán a hasam és a csípőmön kéne dolgozni + comb környék és hát-
20/L
Köszönöm előrre a válaszotokat!
és most mi a kérdés?
nekem úgy tűnik hogy már nem kérdés hogy milyen mozgást végezz mert már lentebb úgy tűnik eldöntötted.
szálkásító diéta legyen aztán hajrá.
helyi zsírégetés nincs.
Bírom, hogy az emberek úgy tekintenek a diétára mint valami úristen de szörnyű dologra, holott az egyik legegészségesebb dolog a testnek. Azt leszámítva ugye, hogy kalória-deficiten van egy darabig :D
Nem fogok diétázni mert még csak 20 éves vagyok...apám... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!