Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fajta mozgást ajánlanát...

Milyen fajta mozgást ajánlanátok nekem és milyen rendszerességgel? (leginkább sportolók/edzők véleményét várom)

Figyelt kérdés

Kb 60kg és 174 cm magas vagyok, nyáron 2 naponta rubint Rékáztam(Napi 20 perc - 2 blokk). Most télen szeretnék visszazökkenni mert év elején valahogy abbamaradt ez. Futásra vagy szobabiciklire, esetleg mellé egy kis hastáncra is gondoltam valahogy összevegyítve. leginkább szálkásodni szeretnék, egyébként talán a hasam és a csípőmön kéne dolgozni + comb környék és hát-

20/L

Köszönöm előrre a válaszotokat!

2012. jan. 4. 17:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
jólvan elírtam... :D kövezz meg:D válaszokat:) nem kötekedés céljából írtam ezt ki..:D
2012. jan. 4. 18:18
 12/16 dirtboy ***** válasza:

én nem tudok neked mit mondani,étrendet nem akarsz,kondiba gondolom nem járnál el,fogyni azt mondod nem kell.

akkor nincs ötletem mit kéne csinálnod.

2012. jan. 4. 18:21
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát, próbálok egészségesen étkezni, de annyira nem tudnék odafigyelni rá, az zavar hogy - ugye régebben évekig mozogtam aerobikoztam - már nem vagyok sportos:D

Inkább azt lenne jó tudni, futást és biciklizést mennyi időközönként csináljam

2012. jan. 4. 18:27
 14/16 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat:)
2012. jan. 4. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Én sem kötekedésből írtam, csak nem hagytam ki. :)

Na szóval: Ha mondjuk 55 kg vagy (csak egy példa), akkor úgy nem leszel feszesebb, meg szálkásabb, meg formásabb (vagy hívd akárhogy ahogy a nők szokták), hogy maradsz 55 kg.

Az meg nem életkor függvénye, hogy még nem diétázunk, a legtöbb fitness modell is fiatal és diétával érik el azt a testet. Keress rá Toldi Zsuzsira, ő sem csak annyit tesz érte, hogy nem eszik csokit. :)

2012. jan. 4. 18:30
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát, értem, köszönöm:)

Deee nem vagyok szőke:DD

2012. jan. 4. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!