Milyen fajta mozgást ajánlanátok nekem és milyen rendszerességgel? (leginkább sportolók/edzők véleményét várom)
Kb 60kg és 174 cm magas vagyok, nyáron 2 naponta rubint Rékáztam(Napi 20 perc - 2 blokk). Most télen szeretnék visszazökkenni mert év elején valahogy abbamaradt ez. Futásra vagy szobabiciklire, esetleg mellé egy kis hastáncra is gondoltam valahogy összevegyítve. leginkább szálkásodni szeretnék, egyébként talán a hasam és a csípőmön kéne dolgozni + comb környék és hát-
20/L
Köszönöm előrre a válaszotokat!
én nem tudok neked mit mondani,étrendet nem akarsz,kondiba gondolom nem járnál el,fogyni azt mondod nem kell.
akkor nincs ötletem mit kéne csinálnod.
Hát, próbálok egészségesen étkezni, de annyira nem tudnék odafigyelni rá, az zavar hogy - ugye régebben évekig mozogtam aerobikoztam - már nem vagyok sportos:D
Inkább azt lenne jó tudni, futást és biciklizést mennyi időközönként csináljam
Én sem kötekedésből írtam, csak nem hagytam ki. :)
Na szóval: Ha mondjuk 55 kg vagy (csak egy példa), akkor úgy nem leszel feszesebb, meg szálkásabb, meg formásabb (vagy hívd akárhogy ahogy a nők szokták), hogy maradsz 55 kg.
Az meg nem életkor függvénye, hogy még nem diétázunk, a legtöbb fitness modell is fiatal és diétával érik el azt a testet. Keress rá Toldi Zsuzsira, ő sem csak annyit tesz érte, hogy nem eszik csokit. :)
Hát, értem, köszönöm:)
Deee nem vagyok szőke:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!