Melyik fajta mozgást érdemes elkezdenem?
A diéta mellé szeretnék valami mozgást végezni, rendszeresen. A fő cél nyilván a fogyás lenne, mellette pedig hogy kicsit feszesebb legyek (sajnos az utóbbi időben kissé elpuhultam). Ezeken felül pedig úgy általában is szeretnék elkezdeni valamit mozogni, nem akarok teljesen eltunyulni.
Mit ajánlotok? Gondoltam gyors gyalogásra, úszásra, konditeremre, illetve jógára. Melyik lenne a legeredményesebb módszer?
Előre is köszönöm a segítséget. :)
22/L
Köszönöm a választ! :)
Az is hasznos, ha hétköznap gyaloglok, illetve otthon jógázom vagy tornázom, és csak hétvégén megyek pl. uszodába vagy konditerembe? Hétköznap sajnos egyetem és munka mellett nehezebb megoldani, hogy hétköznap is eljussak ezekre a helyekre.
Köszönöm a tanácsot! :D Azt hiszem ennél a tervnél maradok!
Egyszer már fogytam sokat csak otthoni, mindennapi rövid tornázással, de most valami "komolyabbra" gondoltam, ezért is tettem fel a kérdést. Gyorsabb eredmény kell. :D
lovaglásra nem gondoltál?
az lábizom, hátizom, és még a kezedet is erősíti, ha gyakran jársz, és rendesen is csinálod, lefogysz nagyon gyorsan, de el is fáradsz, az tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!