Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kéne elkezdenem a futást?

Hogyan kéne elkezdenem a futást?

Figyelt kérdés
Testnevelés tanárom javasolta, hogy foglalkozzak a rövidtáv futással is, mert jó a technikám és a kezdősebességemmel sincs probléma, de igazából én nem mozgok otthon az atlétikában így ez nekem nem sokat mond. Vélemények, tanácsok? Hogyan tudnák esetleg még gyorsabb lenni stb...Igazából magáról a rövidtáv futásról szeretnék megtudni dolgokat. Aki esetleg otthon van a témában az írjon! Köszönöm
2011. nov. 22. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tudok a témához hozzászólni,bár engem is érdekelne egy két válasz. Ha a testnevelés tanárod javasolta és lát benned valamit akkor szerintem egy két tanáccsal is el tudna látni,hogy fejleszd magad,de szerintem menj el egy atlétikai klubba,ha van rá lehetőséged. Nagyon sok van magyarországon,minden városban. Csak annyit tudok mondani,hogy az erő és a gyorsaság összefügg szóval,ha fekvőtámaszozol meg egyéb erősítő gyakorlatokat végzel az is hatással lehet a gyorsaságodra.(ERŐ-GYORSASÁG-ÁLLÓKÉPESSÉG Szerintem egyik sincs a másik nélkül )
2011. nov. 22. 20:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. nov. 23. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!