Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatok vannak a...

Milyen gyakorlatok vannak a kar, derék fogyására?

Figyelt kérdés
lóg a karom,és néhol narancsbőr is látszódik,sose volt ilyen....pedig nem vagyok "annyira" elhizva,68kg vagyok és 166 cm.Másfél éve szültem.Szóval a karom nagyon nincs rendben,meg a hátamnál,ahol a derekam van,oldalt,(bordáimnál)ott is elég sok felesleg van,kicsit hurkás is.Máshol se vagyok rendben,de most ezekre szeretnék koncentrálni először,a többire(comb,fenék)biciklizek.Az lenne a kérdésem,milyen gyakorlatokat csináljak(miből mennyit),hogy a karom és deréktájon(hátamnál) lemenjen a felesleg?Diétázom is természetesen.
2012. febr. 17. 20:15
 1/4 big dog ***** válasza:

Helyi fogyás nincs.

Diétád miből áll?

2012. febr. 17. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:

kalória deficit edzésnek meg ilyesmi-

[link]

2012. febr. 17. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:
konkrét diétám még nincs,nemrég kezdtem csak el.Kenyeret nem,vagy ha igen,akkor rozs,teljeskiörlésűt eszek,lisztet,tésztát,édességet,cukrokat amennyire lehet telkesen kihagyom.Sok zöldséget,tojást,csirkemellet,fehérjét eszek.Tudom hogy nincs helyi fogyás,de csak vannak olyan gyakorlatok,amik ezekre a területekre "jobbak",mint más testrészre.?
2012. febr. 17. 20:38
 4/4 justme123 ***** válasza:
Csinálj aerobot, napi 6x étkezz minimum, amiket leírtál kajákat naggyából jók.
2012. febr. 18. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!