Jó derék formáló gyakorlatok? Szeretném ha szebb íve lenne.
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 13:41
1/4 szamóca.. válasza:
hulahopp karikába tölts sót vagy homokot, és azzal nyomasd sokat.
2/4 Darcy01 válasza:
Állj kb. vállszélességű terpeszbe, a fenekedet és a lábaidat feszítsd meg nagyon. A törzsedet döntsd az egyik majd a másik oldalra úgy, hogy tényleg csak a törzsed mozogjon, a lábad, mintha a földbe gyökerezett volna.
Felülés másként: feküdj hanyatt, a felhúzott térdeidet döntsd az egyik oldalra el és így csinálj haspréseket. Ekkor az oldalsó hasizmok dolgoznak. Mindkét oldalra csináld.
3/4 anonim válasza:
szia!
én homotkot töltöttem a hullahoppba és úgy nyomattam kb fél percig, aztán másnapra tiszta kék-zöld lett az oldalam úgy összevert XD szóval azzal csak óvatosan, de egy próbát megér :))
4/4 szamóca.. válasza:
hát mert meg kell tanulni a derekadon tartani :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!