Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatok vannak a...

Milyen gyakorlatok vannak a has, comb, derék, formálásra?

Figyelt kérdés
165 cm körül vok 52 kg szeretnék leadni egy két kilot de inkább az alkomat szeretném formálni és feszesíteni főleg a combomat! hogyan kezdjem el hogyan csináljam milyen gyakorlatokkal és hányszor egy nap? elöre is köszi a válaszotokat!
2009. okt. 11. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:

rubint réka-napi 20 perc önmagadért--> ez 4 blokkból áll, mindegyik 20 perces. ha minden nap megcsinálsz egyet vagy kettőt, akkor már jó leszel. De elég inkább heti 5x vagy 4x, hagyni kell időt az izmoknak a pihenésre, regenerálódásra.

ha még eljárnál futni vagy úszni, akkor még jobb lenne mondjuk 40 percet legalább egyszerre.

2009. okt. 11. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van. Rubint R. dvd-t ajánlom én is. Nem is kell megvenned,letöltheted netről. De vannak edzéskártyái is, azt is le lehet tölteni.

Én régebben tornáztam egyedül, újságból nézett gyakorlatokat csináltam, de unalmas volt. Rubint R. meg bíztat, hogy ne hagyd abba stb, és a a 20 perc többet ér, mint anno amit én 40 percig csináltam.

2009. okt. 18. 11:55
 3/4 anonim válasza:
bocsi hogy bele kérdezek :) de honnan lehet letölteni? mert ez engem is érdekelne. köszi a választ.
2009. okt. 18. 14:56
 4/4 A kérdező kommentje:
igen az engem is érdekelne!
2009. okt. 29. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!