Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kitörésről...

Mi a véleményetek a kitörésről? Mennyit érdemes naponta csinálni, hogy legyen ereménye is?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én kicsit a vízszintes alá megyek, de igen, elég vízszintesig. Itt van egy kis leírás:

[link]

2012. febr. 21. 08:48
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket! így már teljesen világos a guggolás. gondolom azt a baromi nagy súlyt nem kell beszereznem. :DDD
2012. febr. 21. 15:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy rúd azért jól jöhet és pár 5, 10 kg-os tárcsa hozzá.:)
2012. febr. 21. 15:06
 14/17 poiu ***** válasza:

Montez: rendben, lehet vízszintes alá menni, de az elején szerintem nem érdemes erőltetni. Az én térdem pl. sajna elég gyatra. Ha érzed másnap a térdedet (még ha nem is fáj) jó darabig ne menj víszintes alá. Ha nem fáj, akkor mehetsz.

Hogy meg is látszon? Attól függ, hogy mi a célod. Általában a kis súly - nagy ismétlésszám a (15-25) az állóképességet javítja, a max. súly - kis ismétlésszám (1-2) az erőt, a kettő között (8-12 ismétlés) a pumpálás, ami a tömeget leginkább növeli.

2012. febr. 22. 09:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak formásodni szeretnék, nem izmot építeni. A térdem félelmetesen nyekereg vagy ropog, nem merem nagyon erőltetni, csak óvatosan. Van 2 db 1 kg-os kézi súlyzóm, azzal guggoltam, és próbáltam kitörni, de még nem megy a sorozat végig. és erős izomlázam van.
2012. febr. 22. 13:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Majd menni fog később. Amúgy a formásodásnak két módja van: vagy izmot szedsz fel vagy zsírt adsz le. A kettő egyszerre nem megy. Ezekkel lehet formásodni. Attól lesz egy tetrész formás, ha az izmok nagyságát növeled vagy a zsírt csökkented. a növeléshez majd nem lesz elég az 1kg -os súlyzó, nagyobb tehelés kell neki. Ha meg zsírt szeretnél leadni, akkor meg diéta és aerob edzés kell mellé.
2012. febr. 22. 13:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor egyik nap kocogás, másik nap kitörés + guggolás. Megnézem egy hónap múlva, mi lesz az eredmény.
2012. febr. 22. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!