Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem a testépítést?

Hogy kezdjem a testépítést?

Figyelt kérdés
Olyan embert keresek aki segít elindulni az alapoktól, gondolok itt pl egy kezdő edzéstervre, mit egyek (konkrét kaját) milyen étrend kiegészítőt vegyek, mikor kell bevennem, szóval minden ami egy kezdőt érint.Semmit nem tudok erről, ezért kérem segítségeteket

2012. febr. 17. 18:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Akkor egy kérdés a kérdezőtől meg a többiektől...kezdésnek miért kell rögtön étrendkiegészítő??

Nem addig edzünk még fejlődünk,és aztán jöhetnek a plusszok??

Gondoljátok el...ha most kezdésképp étrendkiegészítő kell neki,akkor mi lesz később??Szteroid??

Kérdezőnek javaslom,kezdésnek rakd rendbe az étrended,majd ha már nem fejlődsz,akkor nyúlsz az ilyen plusszokhoz!

Edzésterved pedig átmozgató legyen:15-25 ismétlésszámmal és kis súllyal!

2012. febr. 17. 21:55
 12/20 big dog ***** válasza:

Kis súllyal? Azt hogy dönti el? Rendes nehéz súlyzós edzés kell,de nem megszakítós.

Az edzés utáni turmix nem plusz hanem ALAP!

Nem b@szunk ki (legalábbis a normális ember nem)a testünkkel és az éhező izmokat ellátjuk villámgyors minőségi tápanyagokkal. Tehát:

Tejsavó,vitargo,vitamin alap,ez szilárd kajából nem lehet megoldani. Plusz cucc: a kreatinnál,glutaminnál,BCAA-nél...stb kezdődik.

2012. febr. 17. 22:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Az alapismeretekben amit linkeltem is benne van, hogy átmozgatóval kezdjen. Viszont az étrend kiegek használatával kapcsolatban nem értek egyet veled. Ez csak kaja, annyiban jobb edzés után, hogy gyorsabban szívódik fel és hamarabb visszatölti az izmokat tápanyaggal. Nem úgy hat, mint a koksz, hogy enélkül utána nem fejlődne.
2012. febr. 17. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem big dognak írtam , hanem azelőttinek.:)
2012. febr. 17. 22:04
 15/20 A kérdező kommentje:
én nem akarok 87es bicepszet és hasonlókat, én csak el akarok érni egy kis tömegnövekedést és azt szeretném hogy nézzek ki valahogy.A "bemelegítő" részén pedig túl vagyok :)
2012. febr. 17. 22:04
 16/20 A kérdező kommentje:
most vagyok 65kg szeretnék olyan 80at elérni, szerintem ahhoz a plusz 15kg-hoz nem lesz szükségem szteroidra :)
2012. febr. 17. 22:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem is írtuk, hogy szedjél. De protein kell edzés utánra. Amúgy: [link]
2012. febr. 17. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem kell költségekbe verni magad. Ha jól eszel akkor nem kell különféle hiperdrága cuccokat szedned. 15kg nem a világvége.
2012. febr. 18. 13:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Pontosan :D én nem szeretnék ebből élni, és mint a cikk is írja csk jól akarom érezni magam a bőrömben és egy ilyen bredpitt-es jó is lenne, nagyobb nem kell
2012. febr. 18. 16:06
 20/20 anonim ***** válasza:
profigym-ről érdemes rendelni. ott folyamatosan kapsz egyre nagyobb kedvezményeket. egy példa: monster 100at builderen 10ezerért kapod, boltba 9-12 között teszik eléd, itt 8200 ért kaptam. gyorsak, megbízhatóak, mindíg van ajándék shaker :)
2012. márc. 2. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!