Hogyan kezdjem el a testépítést?
szerintem ez hatásosabb lenne az elsőnél:
GreenTea
Vonzó az alapismeretek, de én is a dekára szavazok...
F*szfejek!!! a csavo normalisan megkerdi hogy hogy kezdjen neki ti meg idebaszt0k egy szteroid kurat.
Igy is eleg sok barom van aki par honap ezdes utan anyagozik ,ezek a testepites szegyenei ,ilyenket b*asznam pofon nagyon szivesen.
Kérdező te meg ugy kezdj neki ,hogy a leheto legtobb informaciot begyujtod a netrol,olvass utana ,szanj ra idot,naponta olvass rola ,ne itt kerdezgess,mert nem éri meg.
én is kezdö vagyok.
De egy tipp, amit én is kaptam és próbálom követni, hogy kezdjél az alap "edzésekkel", magyarul nem tudom hogy hívják a különbözö dolgokat, de az a fontos hogy mielött kezdesz emelni nehezebb súlyokat, tanuljad meg a teknikát a mozdulatokhoz.
Ha nem csinálod a teknikát jól, akkor majd elb@aszod a hátad vagy valami egy szép nap.
Aztán mikor ezeket az alapokat tudod, és kezdesz erösödni, akkor ha akarod rakhatsz hozzá több gyakolatott.
Szokás 2 napot pihenni minden izom csoportra.
Èn így szoktam felosztani:
hétfö- mell és kar
szerda- hát és vállak
péntek- láb és has
de igazából azt halottam hogy hát és láb között többet kellene pihenni mivel ezek nagy izom csoportok.
De mint az elözö mondta, olvassál, halgassál, és próbáld kiszürni a hülyeséget.
Ha tudod 6 fel emelni, akkor tehetsz rá kicsit többet.
De ez csak mikor megtanultad a jó teknikát.
Egy darabig ne tegyél rá sokat.
Lehet ciki ha csak 40 emelsz, de aztán legalább jól csinálod.
ja hát kazdőnek a legjobb a szteroidkúra...bazz mennyi ilyen kis hülyét látok nap mint nap a teremben...tolják a kokszot mert 25ből megvan egy rendes kúra,aztán meg izület-problémákkal meg véres vizelettel küzködnek és abbahagyják 4-5 hónapon bellül mert lemegy róluk a sok víz...persze a decá-s vízfej,megmarad dehát ők akarták.
neked barátom,ha gyúrni akarsz akkor azt ajánlom h kezd az alapgyakorlatokkal,guggolás,fekvenyomás,felhúzás evezés.ezektől kezd fejlődni a szevezet és kezdi el tisztelni ezt a sportot az ember.3 hónapig csinálj teljes test edzést 1 nap edzés 1 pihenővel.garantáltan fejlődni fogsz ha nem sumákolsz,hanem csinálod amit kell.esetleg vehetnél egy vödrös fehérjét is edzés utánra meg lefekvés előttre,ajánlom a cytopro-t,olcsó és elég jóféle(edzés után dobj a turmixba 30g szőlőcukrot is,este ne)!
a kokszt meg felejtsd el kb 2 évig.addig bőven lehet fejlődni annélkül is.sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!