Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szálkásító edzéseknél is kell...

Szálkásító edzéseknél is kell napi 4-5x enni?

Figyelt kérdés
Szóval ha csak napi 3x eszek, az nagy baj? Edzés után fehérjét iszok, és utána fél óra múlva eszek!
2012. febr. 17. 16:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szóval ha mondjuk kicsit éhes leszek, azaz érzem hogy a gyomrom kezd üres lenni, akkor az már régen rossz(?), mert azt jelenti kevés a zsír a szervezetben, és kezdi az izombontást?
2012. febr. 17. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:
azt jelenti már bőven kiürültek a tápanyagok. ami nekem nem gáz, de én nem foglalkozom testépítéssel. én lesz.arom hogy bomlik/épül izomzatom, egyensúlyban vagyok. te akarsz nagyobb izomtömeget megtartani.
2012. febr. 17. 17:15
 13/17 anonim ***** válasza:
ennyire azért nem kell ráparázni, de lényegében szerintem igen, ezért mondják, hogy diétánál egyél akkor, amikor éhes vagy. mondjuk ez azért nem mindig jó, mert ha valaki pl. (tudatosan vagy nem) koplal, akkor már szinte nem is érzi az éhséget, vagy nagyon stresszel, nem figyel oda stb., úgyhogy jobb, ha úgy mondjuk, hogy 2-3 óránként, egy normális kajálás után általában akkor leszel éhes.
2012. febr. 17. 17:17
 14/17 A kérdező kommentje:

Én sem foglalkozok testépítéssel nagyon komolyan, csak ha már lejárok edzeni itthon, akkor ne feleslegesen menjen rá az izomzatom és időm, ha már mellé veszek fehérje turmixot is! Szóval én nem rendelkezem olyan nagy izomtömeggel, a célom hogy jó formában legyek, fit legyek az nekem bőven jó!

De szerintem hosszútávon úgy se menne ez a nagy oda figyelés azaz 2-3 óránkénti étkezés, és a számolgatása miből mennyi, mert ha lesz melóm erre úgy sem lesz nagyon időm, max. ráérős emberek tudják ezt végigcsinálni! Köszönöm még egyszer mindenkitől!

2012. febr. 17. 18:18
 15/17 TOMAtm ***** válasza:
az izom akkor kezd bomlani ha már nem rezisztens a kortizolra.intenzív edzéssel teszed rezisztensé,viszont nagyon rövid ideig tart a dolog.izommegtartásra diéta idején jobb a HST(egész testes féle) edzés mint az osztott.
2012. febr. 17. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:

TOMAtm válasza:

Ezzel azt akarod mondani, ha diéta alatt is megmarad az intenzív edzés, akkor nincs izomvesztés?

2012. febr. 17. 21:44
 17/17 anonim ***** válasza:
nyilván jóval kisebb lesz, mintha nem lennének rendszeresen terhelve.
2012. febr. 17. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!