Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha nincs lehetőségem szálkásít...

Ha nincs lehetőségem szálkásító étrendre, akkor hogy tudok szálkásodni?

Figyelt kérdés
Több mint 5 év alatt felmentem majd 90 Kg-ra (nem szedtem kiegészítőt) Most viszont szálkásítani kéne, de azt eszem ami van itthon, és a menzán. Sajnos nincs lehetőségem magam összeállítani az étrendem.
2012. febr. 16. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
diétás étrend nélkül sajnos nem lehet. Annyit tehetsz hogy megpróbálsz minél többet mozogni és ezzel kalóriát égetni aerob tevékenységet csinálj főleg. Ln régebben úgy tudtam normál kajával fogyni hogy mellette egész nap kemény fizikai munkát végeztem, persze ment is mellé testsúly kgonként 3 gramm fehérje hogy az izomzatba ne kapjon bele.
2012. febr. 16. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Kalória deficittel és aerob vagy kardio edzéssel tudsz így is fogyni, de sokkal többet veszítesz majd izomból, mintha lenne egy 3g/testtömeg kg fehérjés és 2g/testtömeg kg-os étrended.
2012. febr. 16. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor vezessem be az edzésbe a aerob-ot, és az étkezéssel mi legyen? Egyek kevesebbet?
2012. febr. 16. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
egyél kevesebbet? azt írtad nincs lehetőséged szálkásító étrendre, tehát lényegében nem tudsz kevesebbet enni. amúgy mindenki tud kevesebbet enni, tehát fogyni, legfeljebb nem túl egészségesen, ha nincs pénze elég tápláló élelmiszerre, de ez más kérdés.
2012. febr. 16. 16:44
 5/5 TOMAtm ***** válasza:
hát ez tényleg nehéz ügy így.azért anyádékat is ráveheted h ne túrós tésztát csináljanak,hanem főzzenek le neked fél kiló rizst(eláll a hűtőben) meg a fehérjebevitelre is oda kell figyelni(a soványtúró relative olcsó,mikor mentek a teszkóba beleszórsz 7dbot a kosárba h te azt vacsorázod)
2012. febr. 16. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!