Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez jó otthoni "edzésterv"?

Ez jó otthoni "edzésterv"?

Figyelt kérdés

Azért, hogy mozogjak valamit, és legyen pozitív hatása az egész szervezetre nézve.

Kicsi bemelegítés, utána expanderrel néhány gyakorlat, rálépős felhúzós, hátul húzós, elől húzós stb.

Utána 100-150 félfelülés, de különböző módokban is. Utána nyújtás, főleg hasra.

Aztán homorítás, de úgy, hogy hátizomra, és ne hátsóra menjen. Tehát erre figyelve és kicsiket.

Utána hátra nyújtás. Ilyen gyógytornákon használt nyújtások.

Utána guggolások, de nem teljes guggolás (mert az ugye nem jó a térdnek), hanem a pisilőpóz és annak utánzatai. :D

Utána lábujjhegyre ereszkedés különböző módozatokban.

Ezek után esetleg még egy kis tánc, lábujjhegyen.

Az egész 20-30 percre jön ki.

19/L

2012. febr. 12. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez csak kifogás,ezt tessék elolvasni :)

[link]

2012. febr. 12. 18:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Kifogás vagy nem, nem akarok kemény edzéseket...

Az az ötven ötven tetszik, mert nem nagyon durva és mégis van benne kardió.

2012. febr. 12. 18:34
 13/16 A kérdező kommentje:

"Amúgy fevőtámasz (ha megy, akkor egykezes), húzódzkodás, lábemelés, guggolás, hídtartások és kézenállásban végzett fekvőtámasz van benne." Idézet másik kérdésből, remélem nem baj, hogy beraktam.

Szóval ez nekem túl durva lenne azért, nem ezt akarom.

2012. febr. 12. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy tőlem idézted, de ezeknek a gyakorlatoknak vannak kezdő fokozatai is. Pl. Fekvő azzal kezdődik, hogy falnál kell állva nyomni. Bárki meg tudja csinálni. Amúgy én linkeltem neked az 50 edzést is, abban is van fevő és guggolás.:)
2012. febr. 12. 22:12
 15/16 A kérdező kommentje:

Az 50-50 tetszik. :)

Mivel a legtöbben nem használunk nevet, ez az oldal elszoktat a nick nézegetésétől. Úgyhogy elnézést, illett volna, hogy felismerjelek. :)

2012. febr. 13. 15:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem gond. :)
2012. febr. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!