Szerintetek ha egész nap bokasúlyban lennék még edzésen is (thai box) gyorsabb lenék?
nem szoktam nézni dragon ballz-t
amugy az ilyen hülyegyerekeket nem szoktam komolyan venni.
Én úgy tudom, hogy szimpla gyalogláshoz is káros a bokasúly, mert megváltoztatja a testtartásod , egyensúlyingadozással is járhat, ezt a webbeteg -en olvastam !
SZerintem gyorsabb semmiképp nem leszel, viszont ha te valóban jársz thai box-ra, akkor kőkemény erősítő gyakorlatok is vannak itt konditeremet értek súlyzós gyakorlatokkal, amivel izmot építesz és erőt is fejlesztesz , attól függ milyen súllyal hány gyakorlatot csinálsz .... a gyorsaság nem a lábsúlyon múlik, hanem gondolom a technikán, ügyességen , és a thai boxosok meditációt is gyakorolják kőkeményen, hogy csak oda összepontosítsanak egész edzésen, más kizárva onnan... én ezt onnan tudom, hogy a bátyám thai boxol már 12 éve .
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!