újra szeretnék edzeni, mozogni, de hogyan?
régen jártam aerobic-ra,utána meg rubint réka dvd,meg aerobic dvd-re tornáztam.ősszel futni is jártam.az a baj velem h nincs beosztva hogy mikor mit csináljak.magamtól kell csinálnom,mert nincs pénzem eljárkálni edzésekre.de nem baj,jó egyedül.csak nem tudom hogy egy héten hányszor kellene,meg mit kellene csinálni.eddig össze-vissza csináltam amikor kedvem volt.van lépcsőm is meg minden,kötél..csak össze kellene hangolni valahogy.jobb alakot szeretnék,de nem kell sok kilót leadnom.kajára amugy is figyelek,de sportos csaj szeretnék lenni.
nagyon örülnék ha valaki segítene,köszi
elsőnek:igen,ez is szerepel az edzésterven :D hetente több x
lapos hasat feszes combot szeretnék.valószínű fogyással is járna a dolog.de pl nem nagy a hasam,de plöttyedt..:D.a a combom nem izmos,nem feszes,egyáltalán,olyan formátlan ahogy kinéz.inkább plötyi ez is :D.remélem értitek mit akarok.
Hali:)
Tavaly december elején kezdtem el naponta futni, mert úgy éreztem valamit kell! Mostanra (még ilyen elmebeteg időben is) naponta lefutok 3-4 km-t. Szerintem még semmi látszatja, de sokkal jobban érzem Magam, energikusabb lettem, nem utolsósorban egy fillérembe sem kerül. Szerintem kezdetnek Neked sem lenne rossz. Aztán majd hozná magával a többit. Tudom, páran azt mondják, hogy télen ne fussunk, de Nekem semmi bajom nem lett tőle eddig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!