Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem szabad minden nap...

Miért nem szabad minden nap edzeni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az izomnak regenerálódnia kell, de akkor a katonák hogy csinálják, hogy minden nap keményen edzenek?
2012. febr. 5. 09:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah és saját súllyal való edzésre gondolok (fekvőtámasz, húzódszkodás stb.) nem súlyzósra.
2012. febr. 5. 09:40
 2/7 anonim válasza:
Nincs az a katona (vagy nincs az az ember), aki felnőtt, aktív élete minden napját intenzív edzéssel töltené! A kiképzések is max. 3-6 hónaposak. De az daráló! Annak meg is lehet a következménye. A katonák, rendőrök, tűzoltók hamarabb is mennek nyugdíjba mint az átlag ember. /Egy normális országban :/
2012. febr. 5. 09:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, Köszi :D
2012. febr. 5. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert náluk nem szempont a tömegnövelés. Átmozgató edzést te is végezhetsz minden nap, de az izomzatod tömege nem fog nőni.
2012. febr. 5. 11:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem sem igazán a tömegnövelés a szempont, nekem főleg tornászi vagy harcművészeti ambícióim vannak.
2012. febr. 5. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Az alak formáló vagy épp a karate edzések jobb ha mindennaposak. A karate edzés nem is annyira harcászati ok miatt, hanem a lényeg a koncentrál mozgás megtanulásában van. azt pedig napi szinten kell gyakorolni, oda kell vinned saját gondolati energiádat a mozdított és lendített végtagba. Ezért képes még egy kicsi törékenynek látszó kínai is akkorát odacsapni hogy a vele szemben álló behemót is összeroskad.
2012. febr. 5. 15:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok, Köszi :D
2012. febr. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!