Betegen szabad edzeni?
A futással többre mennél.Én ha taknyos vagyok elmegyek futni 40-50 percet,leizzaszt,kitisztítja a légutakat és másnapra meggyógyulok.Ha viszont hőemelkedés is van,akkor ne menj!Az izmok miatt meg ne aggódj,van izommemória,tehát ha rendesen eszel és edzel 1 hónap alatt ugyanakkorák lesznek.
És nem ártana beszerezned valami normális vitamin csomagot.
ki nem állhatom azokat a F*szpuszilókat, akik betegen lejönnek edzeni.
Ha beteg vagy, maradj otthon a va lagadon, és gyógyulj meg. Ha egy hónapig beteg vagy, akkor a tested azt üzeni, hogy rossz neki. Pihenni kéne inkább.
A másik, orbitális parasztság betegen lemenni, és másokra ráakasztani a betegségedet. méghacsak egy megfázás akkor is. edzés közben az immunrendszer gyengébb, könnyebben megfertőzöd a sporttársaidat.
Szóval akkor szabad csak ne fertőzzem meg többieket
Értek minden kösz amugy utánanéztem body.builder.hu oldalon és szabad csak lázasan nem szval az utolso válasz felesleges volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!