Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ahhoz, hogy ilyen hasam és...

Ahhoz, hogy ilyen hasam és izomzatom legyen mennyi idő kell?

Figyelt kérdés

[link]

ilyent szeretnék (bár még csak 15 éves vagyok)

és egyébként ennek a 15 éves gyereknek kb. mennyi időbe telt ,hogy ilyen hasa lett? http://www.youtube.com/watch?v=HmIQPwR4ljo&feature=related

2012. febr. 4. 15:33
 1/6 anonim válasza:
Génektől is függ, de azért általában 15 évesen, mint ami a videóban is látszik, akkora nagy izomzatot nem lehet kiépíteni szeriintem, mármint nézd csak meg a vállát.
2012. febr. 4. 15:39
 2/6 A kérdező kommentje:
mit nézzek a vállán ?
2012. febr. 4. 15:49
 3/6 anonim válasza:

A 15 éves srác hasán látszik, hogy sokat dolgozott vele. Ezt abból lehet megállapítani, hogy a legalsó (4.) kockapár is jól látszik.

Azt figyelembevéve, hogy a hasunk a "leghálásabb" izmunk, nagyjából egy éven keresztül ha megcsinálsz 300-600 hasprést akkor olyan lesz a hasad mint a kissrácé. Csak szorgalom és kitartás kérdése.

2012. febr. 4. 15:55
 4/6 A kérdező kommentje:
naponta kell ennyit ?
2012. febr. 4. 15:57
 5/6 anonim válasza:

body.builder.hu

Ne légy hülye, de most ugye tudod, hogy kiröhögtelek? Olvasgass kicsit a testépítésről, nézz fel arra a linkre amit küldtem.

2012. febr. 4. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:

már látom :)

nincs is válla :O

2012. febr. 7. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!