Te milyen edzéstervet használsz? Hogy néz ki?
5 naposat
hétfő tricepsz-bicepsz
kedd váll-alkar
szerda pihi
csütörtök mell
péntek pihi
szombat láb
vasárnap hát
Váltottál 5-re dirtboy?
Nekem 4 nap.:
Mell-bic.
Láb
váll-tric
hát
szerda és hétvége pihi.
Majdnem az mint Montezé
Hétfő: Mell+Bicepsz
Kedd: Láb
Szerda: Hát+trapéz
Csütörtök:Váll Tricepsz
péntek szombat vasárnap pihenő
nem váltottam már régóta 5 napos de hogy meddig lesz azt nem tudom,jövőhetén kezdek az új meló helyen lehet hogy 4 esetre váltok de még az sem biztos hogy amíg ott leszek addig tudok majd edzeni mert elég nagy ott a rohanás,kapkodás szóval nem tudom hogy hogy fogom a kajálást megoldani.
ha váltok 4esre az olyan lesz hogy
tric-bic
mell-váll
szombat láb
vasárnap hát
Hétfő-Szerda-Péntek
Kézi súlyzóval: bicepszre,csukjára,vállra,alkarra,hátra,mellre,tricepszre.A súlyokat váltogatom.3-7 kg között.Rendszerint 5x15 ismétléssel.Aztán hasizomra felülés és lábemelés,5x15 ismétléssel.Fekvőtámaszból 4x8,majd térdelő fekvőtámaszból 4x12.
Amikor ezzel végzek,akkor jön a fekve nyomás és a guggolás.25 kilóval kezdek fekve,3x15 ismétléssel.Utána 55kg,4x8 ismétlés.
A guggolás nem egyforma.Mivel a munkámhoz szükségem van a lábamra ezért ritkán terhelem meg.Általában 25kg van a nyakamban és 3x12 ismétléssel csinálom.Ritkábban az 55 kilóval.Ekkor az ismétlés 4x8.
És most az időjárásnak köszönhetően a keringést is javítom a napi 5 hólapátolással.... :)
3 nap, mert kevés az idő:
kedd: mell - tricepsz - váll
csütörtök: hát - bicepsz
szombat: láb
4 napos
hétfő: Mell-tricepsz
kedd: Láb+ has+ alkar
csütörtök: Hát-bicepsz+ alkar+has
péntek: Váll-csuklya+has+vádli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!