Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki ide v privibe leírna...

Valaki ide v privibe leírna egy aerob vagy kardio edzéstervet? Nemtudom melyik jobb nekem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok kosárlabdázok. Kosárlabda miatt szeretnék erősödni viszont elég duci alkat vagyok és le szeretnék fogyni nyárig, nem kockás hasat csak laposat szeretnék h tudjak járni strandra. Nemtudom melyik edzés lenne a jobb nekem hogyan és mikor. Segítene valaki egy edzéstervet összerakni v leírni ide v privibe? Nagyon megköszönném!!!
2012. jan. 30. 19:31
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:
szálkásító diéta és heti 4x 50perc futás
2012. jan. 30. 19:36
 2/13 anonim ***** válasza:

Heti 3-4 szer 50 perc aerob edzés legyen; kocogás, szobabiciklizés, ellipszis tréner, lépcsőzőgép,.

Ehhez még kell egy szálkásító diéta, anélkül nem fog menni.

2012. jan. 30. 19:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudna valaki privibe írni? mert nemtudom hogy mégis a futást milyen iramban csináljam,hány nap csináljam és hogy mi az a szálkásító diéta:s
2012. jan. 30. 19:38
 4/13 dirtboy ***** válasza:

szálkásító diétát hogy miatt meg találod neten sőt komplett étrendet is találsz.

futás,közepes iramban nem kell túlzásba vinni max 130as pulzussal,csak szépen nyugodtan.

2012. jan. 30. 19:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Futás és a többi aerob edzés is úgy történjen, hogy 130-as pulzus fölé ne nagyon menjél, ez kb. az a tempó, hogy lihegve, de még tudjál beszélni (ha kellene :) ).

szálkásításról itt olvashatsz:

[link]

2012. jan. 30. 19:48
 6/13 dirtboy ***** válasza:
2012. jan. 30. 19:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Minden nap van kosárlabda edzésem, és este szoktam súlyzós edzést csinálni. Még pluszba szeretnék futni ezt mikor tegyem?
2012. jan. 30. 19:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés után, ha van még rá erőd :), mert kosár és súlyzós edzés az amúgy elég lenne egy napra. Gondolom ott is van futás, ha nem is aerob tartományban.
2012. jan. 30. 20:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen elég sokat futunk. Most már csak egy jó értend kéne amiről halvány lila dunsztom nincs. de egy konkrét kéne:s
2012. jan. 30. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Az alapismeretek linkben van étrend, csak kicsit át kell számolni a te súlyodra. ha mondjuk 70 kg vagy, akkor kell kb.200 g protein és 150-180 g szénhidrát. Ha ettől fogysz heti 0,5-1 kg-ot, akkor ok, ha nem, akkor leveszel a szénhidrátból, ha többet fogysz, akkor emeled.

Reggel zabpehely menjen egy kanál proteinnel, utána 3-szor csirke-rizs-zöldség edzés után protein, majd rá egy 40 percre csirke+zöldség és estére még egy kis túró.

2012. jan. 30. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!