Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzésterv: jó ez vagy sokk...

Edzésterv: jó ez vagy sokk lesz? F/21

Figyelt kérdés

Célok: szép, kidolgozott izmos test és indulás egy júliusi Showtime (kickboksz) gálán.

Edzésterv

Hétfő: Kickboksz edzés - délután

Kedd: futás, kickboksz edzés, kondi (hát) - reggel, kickboksz edzés - délután

Szerda: uszás - reggel, kickboksz - délután, kondi (váll) - este

Csütörtök: Futás - Kickboksz - Kondi (Mell + bicepsz) - reggel, kickboksz - este

Péntek: kickboksz vagy kondi (mell + tricepsz) - délután

Szombat: kondi (fakultativ) - délután

Vasárnap: kondi (fakultativ/ levezetés) - délután

Étkezés: normális "testnövelő" étrend, fehérje heti egyszer, kreatin és steroid nélkül.

Ebben a hónapban nem dolgozom, úgyhogy szabadidőm határtalan, barátnőm esti téma.

2012. febr. 4. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt a fehérje heti egyszer dolgot, hogy kell érteni?

Nem minden nap eszel?

2012. febr. 4. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:
ételkiegészítő basszd! :D
2012. febr. 4. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy arra gondoltál, de azt sem heti egyszer alkalmazzuk. :)
2012. febr. 4. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:

nem tudjuk milyen vagy most, de ilyen edzéssűrűség mellett a fejlődés lassabb lesz.

egy izomcsoportot ~heti 1x szoktak szétbombázni, utána az pihenjen. így lehet nagyon kemény edzést csinálni, és utána regenerálódik. ilyen komoly terhelés mellett egyébként alap lehetne az edzések utáni fehérje, és a napi kreatin!

de a gálára lehet többet érne egy bokszolóval a kéztechnikádat csiszolni.. ez most küzdősportos tanács, nem beleszólás.

amúgy hol lehet jelentkezni ilyen gálára, pár dolgot írnál mi is kell ehhez? ezt megköszönném.

2012. febr. 4. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem kötözködésből írtam , csak azt szerettem volna tanácsolni, hogy minden edzés után menjen protein és ha tömeg kell, akkor tegyél bele dextrózt is.
2012. febr. 4. 10:17
 6/7 A kérdező kommentje:

188/82

kidolgozott hasizom és mellizom, gyenge hátizom.

Ilyen gálákra (It's Showtime, K-1 már szinte nem létezik) nem lehet jelentkezni mint valami falusi asztalitenisz bajnokságra, hanem beválogatnak. Április hónapon belül megmondják hogy lesz e meccsed vagy most kimaradsz. Természetesen még nagyon kis összegről van szó, és a card elején küzdesz meg, de olyan gálákon vehetsz részt amin később olyan nevek lépnek ringbe mint Petrosyan, Sprong, vagy például Saki.

2012. febr. 4. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
köszönetem.
2012. febr. 4. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!