Zsírégetés és izomfejlesztéshez elég?
Nos, 14/f vagyok 66-68kg.Most nyolcadikos vagyok, 6.-ban 7.-ben kb 72-74kg voltam,most a nyáron,már 7. év végétöl elkezdtem rendszeresen futni,odafigyeltem az étrendemre,így sikerült leadnom 5-6kg ot.Kb 2 hónapja elkezdtem súlyzós edzést is végezni,mellette fekvőtámasz stb.Sokat erősödtem ezalatt a 2 hónap alatt.Azt szeretném megkérdezni,hogy pl hétfőn sulyzó edzés,kedden láb,váll,mell izom edzés,2 napig pihi,emellett futás minden nap kb 40-50 perc elég,hogy elégessem a maradék zsírfelesleget ? Hason és mellen van pici.az étrendem ilyen. : messziről kerülöm a cukros üdítőket,édességeket.
Reggelire:Gaponapehely vagy műzli tejjel
Ebédre:főtt csirke,krumpli,hal és hasonló fehérjedús étel
vacsorára: főtt tojás nokedlivel,hal megint,főtt husi,mikor hogy
napközben gyümölcsök pl banán,alma,100%os gyümölcslevek (HOHES C),műzliszeletek,ásványvíz stb.Arra lennék kiváncsi hogy ezek rendben vannak e ? Leakarom égetni a zsírt és izmosodni akarok.
ha kevesebb a kalória beviteled mint az elégetett kalóriák száma akkor tudsz majd fogyni.
a ne a súlyzós napon fuss hanem legyen külön napon.
tejet jobb lenne hanyagolni.
estére már ne egyél nokedlit.
azt mondjuk nem értem hogy azt írod hogy hétfő súlyzós edzés,utána meg azt hogy kedd láb-váll-mell edzés
de hétfőn a súlyzós edzéskor mit edzettél milyen izmokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!