Mit csináljak a melleimmel futás közben?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan idegesítenek! Bármilyen ugrálós feladat van tesin, a melleim lötyögnek....2012. jan. 28. 20:53
1/9 dirtboy válasza:
vegyél fel olyan feszes toppot,a nevét nem tudom.
2/9 anonim válasza:
Erre találták ki a sportmelltartókat.
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom.
De az a baj, hogy abba is lötyögnek.. Annyira azért szerintem nem is nagyok a melleim, 75D-sek.
A másik meg, hogy tesi órán nem hinném hogy át fogok tudni venni egy sportmelltartót. :D:D
2012. jan. 28. 21:11
4/9 anonim válasza:
Ez hogy érted, hogy tesiórán nem tudod átvenni? Talán utcai ruhában tesiztek??? Gondolom nem. Mi mindig átvettük a melltartót is tesi előtt. Utána megmosakodtunk és visszavettük a másikat.
5/9 anonim válasza:
De, a D-kosár az már nagy. :)
Ha jól választasz sportmelltartót, akkor nem szabad lötyögnie - kérj segítséget az eladótól.
Vagy marad a páncéling. :)
6/9 anonim válasza:
kevlármellény :D neem am a sportmelltartó jó kell, hogy legyen, hallgass Cyanra. ő is lány
7/9 anonim válasza:
én úgy szoktam h egy normális melltartóra ráveszek egy sportmelltartót am meg szorítsd meg a pántját a melltartódnak és akkor biztos nem fog lötyögni :D
9/9 anonim válasza:
GreenTea
Én értek a mellfixáláshoz, de azért ehhez kéne egy kép is, mert alak és állagfüggő is ez a dolog...:P
Így látatlanba talán szigetelőszalagot tudnék javasolni. És a D az nem nagy, hanem optimális!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!