Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A mellemmel nem vagyok megelég...

A mellemmel nem vagyok megelégedve, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,170cm,54 kg.Eléggé le van maradva a többi testrészemhez képest,lassan másfél éve kondizok,illetve 3 hónapja abbahagytam és most kezdem el újra.Mindenem szépen fejlődött,főleg a hátam,de a mellem nem.Nagyából kiszámolom a napi kalóriát,ch megvan,fehérje hiányzik kb.40g.Ezért gondoltam veszek 100% whey proff-ot.Vissza térve a mellemhez,mivel tömegelek,ezért a gyomrom is eléggé kitágult,a mellem pedig nagyon lassan fejlődik,ezért oldalról nézve,jóval kijjebb van a hasam,mint a mellem,gondoltam már arra is,hogy a tüdőmmel is kapcsolatban lehet,mert kiskorom óta be van esve a mellkasom,asztmás vagyok és ajánlották az úszást.Esetleg,ha kell képet tudok felrakni.

2012. jan. 26. 22:08
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
ez a 40 g hiányzó fehérje jelenleg nincs meg,de mikor tömegeltem megvolt,szóval nem amiatt néz így ki a mellem.
2012. jan. 27. 14:35
 22/34 dirtboy ***** válasza:

van két fázis ami váltogatja egymást egyik a tömegnövelő időszak mikor 2g/tskg proteinnek meg kéne lenni.

a másik a szálkásító időszak mikor meg 2,5-3g/tskg nak kell meg lenni.

akkor most te melyik fázisban is vagy?

2012. jan. 27. 14:41
 23/34 A kérdező kommentje:
tömegnövelő
2012. jan. 27. 16:49
 24/34 dirtboy ***** válasza:

akkor nem értem mér így írtad hogy /de mikor tömegeltem megvolt,/

legyen meg most is.

2012. jan. 27. 16:50
 25/34 A kérdező kommentje:
azért,mert ezt a fehérje mennyiséget szilárd kajából nemtudom bevinni,ezért akarok venni tejsavót és mivel még jelenleg nem edzek,ezért nem akarom még a tejsavót inni,mert késöbbre mire elkezdem az edzést elfogyna
2012. jan. 27. 16:53
 26/34 dirtboy ***** válasza:
tulajdonképpen most miért nem edzel?
2012. jan. 27. 16:56
 27/34 A kérdező kommentje:
azért hagytam abba,mert elkezdtem karatézni,mivel nincs saját keresetem,ezért szüleim fizetik és a karate mellett a kondit nem fizetnék,itthon van kondigép:fekvenyomó pad,csiga,scott pad,húzodzkodó falon és most veszek súlyokat hozzá.De apukámmal még csináljuk a szobát,lekell még parkettázni.Aztán tudok edzeni:)
2012. jan. 27. 16:59
 28/34 dirtboy ***** válasza:
értem
2012. jan. 27. 17:02
 29/34 A kérdező kommentje:
gondolkoztam már szteroid kúrákon is,mert eléggé zavar:S
2012. jan. 27. 17:04
 30/34 A kérdező kommentje:
igazából nem értek hozzá,főleg 17 évesen nem tudom mennyire lenne káros nekem..ezért nem is mertem belevágni
2012. jan. 27. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!