Otthoni fogyás?
Figyelt kérdés
Nézegettem a futópad árakat, és hát sajnos elég drágák 70.000 alatt nem találtam...biciklit megéri venni?sajnos nincs túl jó anyagi körülményünk ezért a lehető legolcsóbb lehetőséget kérném..MINDENKÉPP itthoni használatra..2012. jan. 26. 14:09
1/11 anonim válasza:
Szobabicaj is nagyon jó aerob mozgásra és azt már kapsz 30-40 eFt között.
2/11 anonim válasza:
Ingyenes például a lépcsőzés. Olcsó még az ugrálókötél, és hasonló eszközök. Ha vidámat szeretnél, akkor táncszőnyeg a számítógéphez valami jó programmal.
3/11 anonim válasza:
meg lehet futni a szabadban is...
4/11 Zakathol válasza:
Jah. Miért nem a ház körül futsz? A lóvét meg mondjuk költhetnéd normális kajára is :D
5/11 anonim válasza:
Zakathol!
esetleg lenne kedved átvenni az ország gazdaságának irányítását? azt hiszem 350%-os hatékonyság fejlődéssel számolhatnánk, és ez csak a pesszimista becslés :D
6/11 anonim válasza:
Azt tudom ajánlani kedves Kérdező, hogy ugrókötelezz, fuss, esetleg négyütemű fekvőtámaszokat is csinálhatsz.( Erőnlétnek kiváló, ezekkel rengeteg kalóriát elégetsz:). Ha nagyon akarod, akkor vegyél szobabiciklit is. Néhány helyen elfogadható áron adják őket. :D
7/11 anonim válasza:
könnyű mondani. tudhatnád, hogy nem mindenki olyan edzett mint te, és nem tud rögtön ugrókötelezni meg szobabicajozni mert izomláza lesz!
fokozatosságot kéne tartani, nem rögtön szétedzenie az agyát. előbb megmozgathatja a kézfejét, ujjait.. aztán pár nap múlva lehet megint egy átmozgatást.
és akkor utána nehezíteni.
8/11 cicccu válasza:
Na azért nem egy évig kell bemelegíteni. :DD
10/11 anonim válasza:
miért nem edzel felszerelés nélkül? vagy mondjuk egy kötéllel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!