Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Mi lehet a bajom? heti 4x5x járok zumbára, elég intenzív órákra, és egyre jobban fájnak a lábaim, izmaim, már most a bokám és a térdem. a vállam és a hátam is elkezdte a fájást.165cm 72kiló vagyok.lehet h nagy súllyal és ennyi zumbázással megerőltettem magam és nem bírja a testem?

mit csináljak?? milyen orvoshoz menjek el esetleg?

2012. jan. 26. 09:12
1 2
 11/12 N0rbi04 ***** válasza:
Nekem is volt ilyen mikor elkezdtem kungfuzni. Én is elkezdtem az ízületvédőket stb. Aztán rájöttem lehet, valamit rosszul csinálok, próbáltam javítani mozgásomon. mikor nem fáj stb. Aztán szépen lassan elmúlt a fájdalom. Ízületvédők nélkül! Persze vitamint továbbra is szedek.
2012. jan. 27. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is fájtak az ízületeim (térdem, bokám) a zumbától, pedig rendszeresen sportolok (táncolok), szóval nem nevezném magam edzetlennek. Szerintem a zumba önmagában egy nagyon ízületterhelő sport. Nem is értem, nagy súllyal ezt hogy ajánlhatják, elvileg plusz tíz kiló fölösleggel már a futás is nagyon megterhelő az ízületeknek, nemhogy ez az ugribugri.

A másik: nem biztos, hogy megfelelő a bemelegítés.

Remélem, megoldódott a probléma azóta.

2012. márc. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!