Testépítők. Mennyire számít az hogy mikor tudsz elmenni edzeni?
Figyelt kérdés
arra értem hogy pld..nekem reggel van időm elmenni edzeni kb fél 8fele..vagy így járok vagy pedig munka után..szerintem ha megvan a kaja reggel meg az edzés "intenzitás" akkor nem számít ki mikor megy.. mi a véleményetek?? köszönöm a válaszokat...2011. aug. 3. 22:34
1/2 anonim válasza:
Eszel normálisan, kipihenten lemész edzeni, megfelelően csinálod a gyakorlatokat, edzés után megvan a kaja+pihenés.
Ha ezek rendben vannak akkor szerintem mindegy hogy reggel 6, délután 1 vagy hajnal 2.
Bár én reggel nem bírnék edzeni, egy kaja nekem kevés előtte, meg reggelente kell 2-3 óra míg magamhoz térek. De ha te bírod akkor mehet!
2/2 anonim válasza:
még ezzel a cikkel kiegészíteném magam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!