Zsírégető edzésről szeretnék kérdezni. Tudsz segíteni?
A fő kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi idővel étkezés után érdemes elvégezni a zsírégető edzést?
Azt olvastam egy oldalon, hogy ha kellő idő eltelik, akkor a zsír fog 'égni' és nem az az energia, amit az étkezéssel bevittem a szervezetembe.
Kb. 4-5 kg-tól szeretnék megszabadulni.
Kinek milyen tapasztalata van erről?
na ez úgy működik h a tested energiát tartalékol a májban.ez a glikogénraktár.amikor edzel a glikogénraktáradat használod fel.ha kiürült akkor a szervezet más energiaforás után néz,ez az izomzatban tárolt fehérje és a zsir is lehet.
ha diétázol akkor a tested nem tudja feltölteni csak nagyon lassan a glikogénraktárát ezért folyamatosan emészti fel a tartalékait(optimális esetben a zsirpárnákat),ahoz h ne az izomzatod eméssze fel kellő mennyiségű fehérjét kell fogyasztanod,és igen,este is lefekvés előtt sem árt egy kis sovány túró.
TOMAtm lényegében jól mondta. (kis pontatlanság van benne, de nem fontos)
Ami fontos:
Zsírégető edzés NEM LÉTEZIK !
Ellőttem már elmondták a dolgokat, ha bővebben utána akarsz nézni a dolgoknak Anita Bean - Modern Sporttáplálkozás.
Off
°:Amigo:° Felvilágosítalak, hogy igen is létezik zsírégető edzés ehhez kell egy tüzet rakni a tűz mellé kb 100 méterrel egy jó nagy zsírkupacot a kézbe egy nagy szívlapát és a két hely között sprinteket nyomni miközben hordjuk a zsírt a tűzre. Egy kis fantázia legyen már bennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!