Mi a véleményetek a teljes testes edzésről?
Figyelt kérdés
Valoban jobb a nehezen hizoknak?2011. okt. 30. 14:36
2/5 anonim válasza:
Véleményem szerint a teljes testes edzés akkor kifizetődő, ha az ember még nagyon kezdő vagy nincs ideje az edzésekre. Az osztott edzést jobbnak tartom. Vegyünk pl. egy lábnapot. Az után képtelen lennék egy másik nagyobb izmot megedzeni, kivéve, ha nem adtam bele mindent. Szóval az osztott terv hatásosabb szerintem. Átmozgatásra tökéletes a teljes testes, de tömegelésnél én mindenképpen osztottat javaslok. Az, hogy valaki nehezen hízó típus nem jelent semmit. Többet kell enni, ennyi. Én is nehezen hízok, több szénhidrát, több fehérje és fejlődök szépen.
3/5 anonim válasza:
Igen jobb, de nem csak a nehezen hízóknak. Mindenkinek jobb.
4/5 A kérdező kommentje:
de az nem baj hogy nem érzek kimerültséget edzés után?
2011. okt. 30. 18:20
5/5 anonim válasza:
Aki nehezebben hízó, az könnyebben ki is merül. Sokszor az ilyen alkatúaknak még az osztott edzés is komolyan megterhelő. Szerintem max annak jó, akinek kevés ideje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!