Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell egy adott...

Mennyi idő kell egy adott izom teljes regenerációjához?

Figyelt kérdés
72 óra vagy 1 teljes hét? igazából azért érdekel, mert 1 izomcsoport heti 1 edzését kevésnek találom.
2011. szept. 11. 12:29
1 2 3
 1/21 dirtboy ***** válasza:

combot és hátat heti maximum 1szer lehet edzeni ha ezt kevésnek tartod akkor nem edzel hanem pinalegyezést csinálsz.

továbbá bicepsz,tricepsz,mell,váll mehet heti kétszer is,

vádli,has mehet heti 3szor is

2011. szept. 11. 12:34
 2/21 A kérdező kommentje:
én combra nem tudok edzeni mert volt egy baleset a térdemmel, és már elég használhatatlan lett edzés szempontjából. karra, mellre, hátra, has, vádlira szoktam. ha úgy nézed ez 3 edzés nap. és ezért találtam kevésnek, mert azt hallottam hogy 1 izmot csak 1 szer eddzek meg 1 héten mert ha többször akkor túledzem és lassabban fog fejlődni.
2011. szept. 11. 12:49
 3/21 dirtboy ***** válasza:

hátat csak egyszer lehet mint írtam, a többit edzheted 2szer is ha a táplálkozásod elég jó és eleget pihensz.

a táplálék sokat számít benne meg a pihenés,ha ezek nem elég jók vagy kevés akkor nem jó heti kétszer edzeni őket.

2011. szept. 11. 12:55
 4/21 A kérdező kommentje:
jolvan köszi, de még írjatok kiváncsi vagyok más véleményére is
2011. szept. 11. 13:01
 5/21 A kérdező kommentje:

Ez jó lenne így?

hétfő: bic tric

kedd: mell

szerda: hát váll

csütörtök: bic tric

péntek: váll vádli has

szombat: pihenő

vasárnap: pihenő

2011. szept. 11. 13:10
 6/21 Offthewall ***** válasza:
Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy legyen + másfél óra szabadidőd hétvégente, én inkább beraknék pl. kedd, péntek pihenőnapokat.
2011. szept. 11. 14:02
 7/21 A kérdező kommentje:
nekem jó lenne ez így, a szabadidőt tekintve. azt leszámítva jó?
2011. szept. 11. 14:13
 8/21 Offthewall ***** válasza:

Nem értesz. 5 napot edzel pihenés nélkül, van amelyik izmodat 2-3x. A verzió: Nem elég kemény az edzés. B verzió: Te valami született Hulk vagy, ha ezt hónapokig, évekig tudod nyomatni, anélkül, hogy 10000-ket költesz tápkiegre havonta :D mert pl. 1 Monster 100-al már megoldható.:DD

Ezért javasoltam volna, hogy a hét közben 2 nap pihenőlegyen, ha a hétvégédből hajlandó vagy 1-2 órát rászánni. Amúgy nincs baj vele, én is kb. ugyanígy edzek, csak van 1 edzés legalább hétvégén is.

2011. szept. 11. 15:58
 9/21 A kérdező kommentje:
csak karra edzek 2 szer egy héten, többire csak egyszer, kar az 3 napot pihen, többi 1 hetet, de ha így osztom fel nem tudom miért baj, igen 5 edzés de mindegyiken más izom, akkor úgy meg mindegy.
2011. szept. 11. 19:11
 10/21 A kérdező kommentje:
mert azt nem szeretném hogy egy edzés 2 óra legyen mondjuk, mert így szétosztva minden napra kijön egy órára.
2011. szept. 11. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!