Mennyi idő kell egy adott izom teljes regenerációjához?

combot és hátat heti maximum 1szer lehet edzeni ha ezt kevésnek tartod akkor nem edzel hanem pinalegyezést csinálsz.
továbbá bicepsz,tricepsz,mell,váll mehet heti kétszer is,
vádli,has mehet heti 3szor is

hátat csak egyszer lehet mint írtam, a többit edzheted 2szer is ha a táplálkozásod elég jó és eleget pihensz.
a táplálék sokat számít benne meg a pihenés,ha ezek nem elég jók vagy kevés akkor nem jó heti kétszer edzeni őket.
Ez jó lenne így?
hétfő: bic tric
kedd: mell
szerda: hát váll
csütörtök: bic tric
péntek: váll vádli has
szombat: pihenő
vasárnap: pihenő

Nem értesz. 5 napot edzel pihenés nélkül, van amelyik izmodat 2-3x. A verzió: Nem elég kemény az edzés. B verzió: Te valami született Hulk vagy, ha ezt hónapokig, évekig tudod nyomatni, anélkül, hogy 10000-ket költesz tápkiegre havonta :D mert pl. 1 Monster 100-al már megoldható.:DD
Ezért javasoltam volna, hogy a hét közben 2 nap pihenőlegyen, ha a hétvégédből hajlandó vagy 1-2 órát rászánni. Amúgy nincs baj vele, én is kb. ugyanígy edzek, csak van 1 edzés legalább hétvégén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!