Löttyedt fenékre mit ajánlotok?
Üdv,
17 éves vagyok és fiú... Nincs bajom az egész testemmel, viszont a fenekemet nem szeretem. Egyre többet hallani, hogy márpedig a fiúknál is fontos a fenék, mert a lányok is megnézik. Így engem is elkezdett (nagyon) zavarni.
Nem vagyok túlsúlyos, sőt, szerintem inkább közelebb vagyok a szálkás testalkathoz is. (185 cm / 75kg)
Mostanában járok konditerembe, hogy alakítsak magamon, de a fenekemmel nem tudom, hogy mit kezdjek.
Tudnátok nekem ajánlani pár gyakorlatot, amit akár itthon is megtudok csinálni, és "fokhagyma hátsót" eredményez?
Mellette rendesen eszek, a konditerem miatt is...
Előre is köszönöm!
Ha jársz konditerembe: guggolás. De nem ám csak úgy p*nalegyezés módjára... Rendesen mélyre kell lemenni, majdnem addig amíg a lábad teljesen behajlik. Pár hónap múlva rá se fogsz ismerni a seggedre.
Guggolást kiegészítheted még lábtolóval is, azt is szép mélyre leengedve.
Egyértelműen a kitörés és a széles terpeszes erőemelő stílusú guggolás a legjobb segg-re!
Majd ne felejts el szólni ha már akkora farizmod lesz mint Ronnie Coleman-nek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!