Mennyi idő, és hány kg különbség van a két kép között?
Amúgy meg szerintem azért ha zsíros az ember,azért akkor is meg lehet mondani hogy ki végez súlyzós edzéseket és ki nem,teljesen más a formája egy edzetlen zsíros embernek.
Megnézel egy zsíros,izmos erőemelőt azért kicsit más mint egy sörhasú akárki persze fűg a testzsírszázaléktól,de akkor is az izomtömeg a zsír alatt azért mégiscsak más,mint akin csak csont és zsír van.
ez így van de ne hasonlítsd magad hozzájuk mert teljesen eltérőek vagytok.
náluk batár nagy csuklya látható,nagy mellizom,akkorák mint egy kétajtós szekrény,de nálad azon a képen ezekből nem látszik semmi az baj.
ha személyesen találkoznánk biztos észre venném de így ezen a jumbós pólós kép nem.
Valóban,
a jumbós póló rikító is,meg minden,olyan a színe mint a neoncső.
"zsírmentes testsúlyom 90-95kg körül van." :D:D:D:D:D
tudod mi az a 95 kiló zsírmentes tömeg? nem hiszem...
Egyébként meg G'sback,továbbra sem értem hogy tudod leszűrni egy ilyen sz@r minőségű képről hogy kinek mennyi a testzsírja,de mindegy.Több mint 5 éve edzek saját bevallásom szerint kúrva sz@r a genetikám,van aki azt mondja hogy nem,meg van aki egyetért ezzel.
Az elég pocsék dolog lenne ha ennyi idő alatt azt értem volna csak el,hogy az izomtalan testemre 50kg szín zsírt pakoltam fel!
Egyébiránt is érdekes lenni így,mert ahhoz a kezdeti állapothoz képest az erőszintem szinte megháromszorozódott,szóval akkor ezek szerint jedi vagyok vagy mi?
Nem állítottam azt hogy nem voltam,vagyok zsíros,állatira az voltam, 120kg 23-24%-os testzsír(azaz akkor 92kg volt a zsírmentes) 1 éves kép, szinten szar minőségű. [link]
Mivel naturál vagyok ezért nagy látványos fejlődéseket már nem is nagyon várhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!