Mennyi idő, és hány kg különbség van a két kép között?
az első választ nem értem,hogy mi az 8 hónap és 25kg zsír?
Akkor úgy gondolta a válaszadó hogy az első képen vagyok 25 kiló zsírral több vagy a másodikon,vagy nem értem....elég érdekes
arról van szó hogy rengeteg felesleg ment rád,nem nézel ki izmosnak,nem látszik hogy gyúrsz.
okés hogy feljött 50kiló de rengeteg zsírral ami fedi az izmot.
ha most kockás hasat akarnál minimum 25kilót le kéne adnod ha nem többet.
akkor más látszódna a gyúrás eredménye de így ahogy most vagy a második képen is,meg nem mondtam volna hogy gyúrsz.
remélem érted már miért volt írva hogy 8hónap,25kiló zsír.
10kg azóta lement,mivel a kép nem mostani
Amúgy azt nem tudom,hogy azt honnan látod meg,hogy mennyit zsírosodtam ilyen képről?,hiszen homályos,kicsi kép.
onnan hogy nem vagy profi az izom/zsír felszedésed minimum 1:1
azaz ha feljött 50kiló akkor minimum 25kiló zsír is.
Ezzel teljesen tisztában vagyok,hogy a fele nagyjából zsír,és víz volt,és most is még van rajtam 15kg zsír,víz,a kockahas ugyan megvan,de nem élese.
A zsírmentes testsúlyom 90-95kg körül van.
Csak most ha felraknék egy ilyen mostani pólós képet,akkor arról nem lehetne megállapítani túl sok különbséget a második kép között,pedig 10 kg zsír ment le.
Szóval csak ezért nem értettem hogy az elején miből vontatok le ilyen következtetéseket ha nem is tudtátok a felszedet súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!