Fehérjék. Szerintetek számottevő a különbség testépítők? (több lent)
a szója szarabb mint a tejsavó de egy kevert protein edzés után jobb minta szilád kaja,úgy hogy nyugodtan fektess be kevertbe hogy legalább edzés utánra legyen proteined.
ehhez rakhatod a dextrózt aztán megiszod és jó is,utána 50perc vagy 1 óra és jöhet a szilád kaja.
dirtboy: Az emberek 80%-ának rendes étrendje sincsen, majd pont az fogja visszafogni őt a fejlődésben, hogy Power Proteint iszik, nem pedig Carnivort...
Komolyabb szinten számíthat, de ilyen "kocaedző" szinten aligha.
én most elvonatkoztattam attól hogy menyire van rendben a kaja,és úgy gondoltam hogy a kaja rendben van.
az hogy a kaja okés az még mindig kezdő szint,de ha így állunk hozzá hogy a kezdőknek általában minden rossz akkor lényegében mindenből a leggagyibbat kéne enniük csak azért mert kezdők,amatőrök?
hát nem,én nem gondolom így.
valahogy el kell jutni a komoly fizikumhoz nem kell leszarni a jó protein azért mert kezdő valaki és be érni a szarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!