Ti hogy osztanátok el 4 nspra: mell, hát, váll, kar, láb, has?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 15:40
11/18 dirtboy válasza:
Robi
pedig nem ártana elkezdeni,minél tovább húzod halasztod annál rosszabb lesz
12/18 Robi.88. válasza:
Most viszont egy magas ismétlés számú edzést csinalok és nem tudom h mennyire toleralna a szervezetem még a lábazást is:) igy is minden edzesen meghalok viszont elkezdtem noni, 2-3 hét alatt 2-3 kilo fel is jott:)
13/18 anonim válasza:
istenem , ha nem lábazol a felső tested is szarabbul nő ( tudod a test harmóniára törekszik )
egyébkén csak hogy a kérdésre is válaszoljak
mell tricepsz
hát bicepsz
pihi
láb
csuklya váll ( én külön edzem , nem a háttal együtt)
és mind a 4 nap hasazok :)
14/18 anonim válasza:
1. mell
2. hát-has
3. váll-kar
4. láb
15/18 anonim válasza:
n.a. válaszának +1
legalább egy ember konyít itt valamicskét a testépítéshez...
16/18 anonim válasza:
Ma 20:21 n.a konyít hozzá, de Te tuti nem ha azt hiszed, hogy csak egyféle edzésterv a jó, a többi meg szar.
Az alapismeretekben is le van írva, hogy nincsenek kőbe vésett tervek, az a lényeg, hogy a láb mellé ne tegyél semmit és a nagy izomcsoportokat ne eddz együtt! A többit meg eloszthatod ahogy akarod.
17/18 A kérdező kommentje:
kösz válaszokat
2012. jan. 21. 14:25
18/18 anonim válasza:
heti 4 edzésnél,ha az izmokat heti egyszer kívánod edzeni,akkor én így osztanám be: 1nap mell 2.hát 3.pihi 4.váll 5.láb 6-7.pihi a karnál azt kell eldönteni,hogy bicepszet és tricepszet együtt akarod-e edzeni,ha igen akkor a 4.napra tenném be. ha külön akkor a 4.napon váll után a tricepszet az 5.napon bicepszet,mivel a kar egy kicsit gyorsabban regenerálódik mint a nagyobb izomcsoportok,de az sem rossz ha mellhez tricepsz vagy háthoz bicepszet raksz,csak NE forditva mert az szar! vádli meg hasat oda teszed ahová akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!