Gyurás kérdés, ez így jó? 1. hát, váll 2. Bicepsz, tricepsz 3. Mell, láb Három napom van egy héten mikor tudok edzeni, esetleg néha négy.
a felosztás jó lehet így
ez a három edzésnap egymás után következik,vagy van köztük pihenő nap is?
hétfő
péntek
szombat
okés,néha iktass be hasazás is
kajádat rakd rendbe
áá, nem jó, nem bírom egy kemény láb után a mell edzést.
elöző héten lábbal kezdtem utána nem volt kedvem már mellezni, annyira készletem.
Döntenem kell vagy kihagyom a bicepsz+tricepszet, vagy a mell-et és akkor megy a láb.
Esetleg más felosztást 3 napra tudtok ajánlani?
Már meg volt a héten hát váll....
hát dönts el te hogy hogy tudod edzeni,de lábhoz meg hát hoz másik nagy izmot nem lenne jó párosítani.
egyébként ezért is nem szeretem a 3napos felosztást mert sehogy sem lehet normálisan edzeni mert össze van zsúfolva az egész.
ha lehet inkább 4 naposat csinálj.
Nem jó a felosztásod. A mell-láb egy napon túlzás, szintúgy a hát-váll felosztás. Ha mindenáron ragaszkodsz a középhaladó/kezdő 3 napos felosztáshoz, akkor egyértelműen a következőt javaslom:
mell/karhajlítók (bicepsz)
hát/ karfeszítők (tricepsz)
láb/váll
A láb, vagy az alsó végtag önmagában rengeteg izomcsoportból áll, a combfeszítőkből, combhajlítók, lábszárflexorok (vádli), lábszárextensorok, combközelítők, combtávolítók + csípőizmok (farizmok!).
Szóval ez önmagában 1 vagy 2 napos bontás profiknál.
Ha kezdő vagy, akkor talán elég 1 nap edzés.
Viszont nagy izomcsoportokat semmiképp ne tegyél össze pl: mell-láb, mert kivitelezhetetlen mind időben, mind energiában.
A hasizmokat (gerinchajlítók) meg ne edzd napi szinten, mert fehér izomrost többségű, mint a mellizom.
Jónak tűnik, majd kipróbálom.
Köszi!
Én eddig mell + tricpeszet hallottam, a bicepsz új nekem.
Eddig hanyagoltam a lábat ezért van most kis kavar a tervemben.
mell,bicepsz,tricepsz
láb
váll,hát
kipróbálhatod ezt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!