Kérdés az edzéssel kapcsolatban, a bicepsz sehogy se a tricepsz mindig. Mi lehet a gond?
Szval az lenne a gondom, hogy a bicepsze sohasem durran be úgy igazán és nincs izomlázam. Komolyan mindent próbáltam. gyakorlatot csinálok minden bicepsz edzésen 5x10-es szériákban, és nem durran be a bicepsze, elfáradok de nem érzem,hogy nagyon meglenne dolgozva. Próbáltam már óriás-,tri-,szuperszettet is. Csináltam nagy súlyokkal,kicsikkel, piramis technikával de sehogy se ment.
Ellenben a tricepszem már egy gyakorlattól olyan durván bedurran, hogy utána alig tudom mozgatni, és nincs egyáltalán lemaradva a bicepszemhez képest. Szerintetek mi lehet a gond? Genetika?
A bedurranas a verboseg jele,de egyaltalan nem vagyok biztos abban,hogy szukseges a novekedeshez.
A kerdes az,hogy a bedurranas hianya ellenere novekedett a bicepszed ill. erod,miota edzel?Mert ha igen,akkor nincs semmi baj.
Az izom nem attol nő hogy minel jobban bedurran.
Szoval ha nem durran be attol meg ugyanugy fejlodhet.
Bár nemertem hogy miert nem durran be ha jol megdolgozod :S
Nem ártana tudni, hogy miből áll egy bicepsz edzésed, ki tudja, lehet tricepszre edzel akkor is :D
Am bicepszet lehet sztem a legkönnyebben "bedurrantani"
GreenTea
Nagyon kitartó a kis görény! Adjál neki keményen, hogy kegyelemért könyörögjön!:D
Bicepsz ferdepadon egykezes súlyzókkal
Bicepsz állva francia rúddal
Scott pad
Kalapács
Koncentrált bicepsz gyakorlat
Ez a bicepsz edzésem, és tényleg próbáltam már mindent, volt amikor 5 mp szünetet tartok köztük, volt amikor 30 mp, 60mp 90 mp. Tényleg mindent. Ennek ellenére, nincs lemaradva a bicepsz és értem én, hogy az izom növekedéshez nem kell, hogy mindig be legyen durrantva, de olyan furcsa, hogy a tricepszem egy sima csigás lehúzástól is veszettül bedurran...
GreenTea
Sok lesz ez a program bicepszre! Elég 3 gyakorlatot 4-5x8-12-be csinálni. A bedurranás miatt ne aggódj, hogy fejlődik, az a lényeg!
Bicepsz állva francia rúddal
Scott pad
Kalapács
Koncentrált bicepsz gyakorlat
Ezt mind egy edzesen?Koma,nem vagy te normalis...
Bicepszre siman eleg 6-9 sorozat OSSZESEN.
Ha a felsorolt gyakorlatokat mind egy edzesen csinalod,akkor valamit nagyon szarul elrontasz a kivitelezessel,ha ezek utan nem szakad ki a karod tobol.
Vagy a sulyok,vagy a gyakorlatok szabalyossaga nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!