Ezzel a módszerrel sikerülne nyárig elérni feszesebb, narancsbőrmentesebb combokat?
Hetente hármoszor-négyszer fél óra lábgyakorlatok
havonta egy hét tisztitókúra (víz és gyümölcs)
hetente kétszer tekercselés (szépítés miatt)
három kg leadása (most 53 vagyok)
szeretnék szép lábakat
főleg rajtad múlik. nem nagy izomtömegekről van szó, tehát nyárig simán megleszel.
legalább lesz egy nő, aki nem lekoplalja magát, hanem lesz formája is.. nem is olyan menthetetlen ez a világ!
Szia!
A tekercselést elmondanád, hogy hogy csináltad? Én nem régóta vagyok narancsbőrös, és nagyon zavar, és mindent be akarok vetni ellene...
Nos, én úgy csináltam, hogy vettem fóliát és előtte bekentem krémmel a bőröm, narancsbőr elleni krémbe tettem fahéjat, keveset, mert csíp. Rajta hagytam 1 órát, ezt megcsináltam elég sokszor, olyan hetente 3 alkalommal. Közben sok citromos vizet ittam és hetente 3x szobabicikliztem, max. 30 perceket. (nem tudtam többet, mert nem volt hozzá kedvem)
és 2 hét után szemmel láthatólag csökkent a redősség a combomon, nekem tehát ez a módszer bevált. Még a férjem is megjegyezte. Persze, utána abba kellett hagynom, mert kiderült, hogy állapotos vagyok.
De az edzést már elkezdtem, egyelőre csak bemelegítés címen két hete és jövő héttől van a tényleges tömegnövelés, persze, nem fogyózok, csak tornázom és utána majd elkezdek fogyózni és tekercselni.
én nyárra szeretnék csinos lenni, tehát nem sietek.
:)
köszönöm!
még annyi, hogy fóliát hol és mennyiért lehet kapni? és ez milyen fólia tulajdonképpen? hogy keressem a boltba?
illetve a krém mennyire volt drága és márkás volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!