Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel sikerülne...

Ezzel a módszerrel sikerülne nyárig elérni feszesebb, narancsbőrmentesebb combokat?

Figyelt kérdés

Hetente hármoszor-négyszer fél óra lábgyakorlatok

havonta egy hét tisztitókúra (víz és gyümölcs)

hetente kétszer tekercselés (szépítés miatt)

három kg leadása (most 53 vagyok)

szeretnék szép lábakat

2012. jan. 16. 10:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ez az ultramagas nem olyan iszonyat nagy mennyiség ám, 2g/ttkg és fogyás alatt meg durván 3g/ttkg. ez 50 pár kilóval nem egy nagy kaja mennyiség.
2012. jan. 16. 14:07
 12/26 A kérdező kommentje:

jajj, magasságom 164 cm.

értem, tehát az izom hiánya lehet a narancsbőr, tehát inkább rádolgozni kellene sok fehérje és ch bevitel mellett.

hát, így még sosem csináltam. :)

2012. jan. 16. 16:03
 13/26 A kérdező kommentje:

tömegnövelés alatt mit értetek? bocsi, kezdő vagyok.

:(

ha már belemélyedek...

2012. jan. 16. 16:04
 14/26 anonim ***** válasza:

[link]

itt elmondják.

[link]

itt le van írva

röviden meg: azt állapítottuk meg hogy kicsi/kevés az izmod. akkor a tömegnövelés mi? szó szerint, az izom tömegének a növelése. hogy ne legyen olyan kevés az izmod.

egyébként a legjobb dolgon gondolkodsz, amit tehetsz.

2012. jan. 16. 16:06
 15/26 anonim ***** válasza:

Tömegnövelés alatt izomtömegnövelést értünk, de kevés zsír is jönni fog vele, de ne ijedj meg ettől, majd szálkásításnál leadod.

Tömegnöveléshez 2g/testtömeg kg fehérje és 5 g/testtömeg kg szénhidrát kell + a lábgyakorlatok (guggolás, kitörés, stb)

Szálkásításkor szálkásító diéta kell, ami 3 g/testtömeg kg fehérjébből és 2 g/testtömeg kg szénhidrátból áll és hozzá fontos az aerob edzés (szobabringa, lépcsőzőgép, ellipszis tréner, ugráló kötelezés, vagy futás).

2012. jan. 16. 16:11
 16/26 A kérdező kommentje:

értem, tehát akkor nyomjam ezerrel

tehát tornázzak ahogy csak tudok, és akkor lesznek izmaim.

egyébként jól belegondolva, tényleg ettől lehet, mert még a lábam sem kövér.

köszönöm neked a linkeket

2012. jan. 16. 16:12
 17/26 anonim ***** válasza:

hát ettől lehet, mert 1000-ből 995 fogyózónak nem kövér a lába, csak mégis sza.r.

ez az edzés ezerrel azért nem pontosan igaz, mert pihenni is kell.. mindegy, megkérdezed a fészbúkos oldalon, vagy olvasol erről is builderen.

2012. jan. 16. 16:14
 18/26 A kérdező kommentje:
csak még egyet, és kb. mennyi ideig tartana a tömegnövelés ideje, ami után a szálkásítás jönne?
2012. jan. 16. 16:16
 19/26 anonim ***** válasza:
soookáiiiiig. az izom nem pattan csak úgy fel, még a nőkre sem.
2012. jan. 16. 16:24
 20/26 A kérdező kommentje:

jajj ne mááááá

:)

akkor a héten belevágok, köszönöm mindenkinek

2012. jan. 16. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!