Ezzel a módszerrel sikerülne nyárig elérni feszesebb, narancsbőrmentesebb combokat?
Hetente hármoszor-négyszer fél óra lábgyakorlatok
havonta egy hét tisztitókúra (víz és gyümölcs)
hetente kétszer tekercselés (szépítés miatt)
három kg leadása (most 53 vagyok)
szeretnék szép lábakat
jajj, magasságom 164 cm.
értem, tehát az izom hiánya lehet a narancsbőr, tehát inkább rádolgozni kellene sok fehérje és ch bevitel mellett.
hát, így még sosem csináltam. :)
tömegnövelés alatt mit értetek? bocsi, kezdő vagyok.
:(
ha már belemélyedek...
Tömegnövelés alatt izomtömegnövelést értünk, de kevés zsír is jönni fog vele, de ne ijedj meg ettől, majd szálkásításnál leadod.
Tömegnöveléshez 2g/testtömeg kg fehérje és 5 g/testtömeg kg szénhidrát kell + a lábgyakorlatok (guggolás, kitörés, stb)
Szálkásításkor szálkásító diéta kell, ami 3 g/testtömeg kg fehérjébből és 2 g/testtömeg kg szénhidrátból áll és hozzá fontos az aerob edzés (szobabringa, lépcsőzőgép, ellipszis tréner, ugráló kötelezés, vagy futás).
értem, tehát akkor nyomjam ezerrel
tehát tornázzak ahogy csak tudok, és akkor lesznek izmaim.
egyébként jól belegondolva, tényleg ettől lehet, mert még a lábam sem kövér.
köszönöm neked a linkeket
hát ettől lehet, mert 1000-ből 995 fogyózónak nem kövér a lába, csak mégis sza.r.
ez az edzés ezerrel azért nem pontosan igaz, mert pihenni is kell.. mindegy, megkérdezed a fészbúkos oldalon, vagy olvasol erről is builderen.
jajj ne mááááá
:)
akkor a héten belevágok, köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!