Ezzel a módszerrel sikerülne nyárig elérni feszesebb, narancsbőrmentesebb combokat?
Hetente hármoszor-négyszer fél óra lábgyakorlatok
havonta egy hét tisztitókúra (víz és gyümölcs)
hetente kétszer tekercselés (szépítés miatt)
három kg leadása (most 53 vagyok)
szeretnék szép lábakat
Hetente hármoszor-négyszer fél óra lábgyakorlatok
három kg leadása (most 53 vagyok) tehát normális étkezést követsz
hetente kétszer tekercselés (szépítés miatt) és tasakban sütöd a csirkét. nekem ez inkább finom mint szép, de nem a szubjektív véleményemet kérted. szóval igen, ezekkel, így ahogy átjavítottam minden esélyed megvan.
Szóval normális diéta nélkül nem fog menni. ne víz + gyümölcs legyen pláne 1 hétig, így csak az izom fog elfogyni a lábadról (is) ami a formát adná.
Fehérje mindenképpen kell minden napra, ahogy Aczél is írta, a csirkemell jót tesz. :)
Milyen lábgyakorlatokat csinálsz?
még nem csinálok lábgyakorlatokat, a héten kezdeném.
Igazából fogyni csak 3 kg-t szeretnék, hamar lemegy, alapból sem vagyok kövér, csak a combomon van némi felesleg, még ezzel sem lenne baj, csak ne lenne narancsbőrös, meg olyan redős, tudjátok.
még két éve, (baba születése előtt) csináltam a tekercselést és nagyon széppé tette a bőrömet a lábamon. Nagyon tetszett, csak utána derült ki, hogy 8 hetes vagyok, így abbahagytam.
Most folytatnám
és lábgyakorlatok, hát
4kézláb térdelek és oldalra emelem a lábabamt behajlítva, ez 50-50x
oldalt fekszem és felemelem, ez is 50x
meg még keresek hozzá jó hatásosat, nem tudom még.
Amiket leírtál inkább fenék és csípő izom gyakorlatok.
Izmos lábhoz tegyél hozzá guggolást és kitörést, mindegyikből 3-szor 30-50, amennyi megy.
azért van "narancsbőr" a lábadon, mert adott mennyiségű izomhoz képest sok a zsír.
ha olyan könnyen lemenne 3 kg, és tényleg csak ennyi lenne, akkor nem kéne kérdést kiírnod, mert profi módon értesz már a fogyáshoz.
az izom növelése, formázása pedig rögtön más téma, mert fogyás alatt nem lesz miből fejleszteni az izmokat.
a tekercseléshez meg gratulálok. nem szándékozom vitatkozni róla, mert neked van tapasztalatod, de minden biokémiai ismeretnek tudásnak és ténynek ellentéteset állítasz, ha azt gondolod hogy bármi kívülről jövő pácnak szerepe van a zsírpárnák alakulására.
kedves aczél: mindenkinek más válik be. Nekem speciel bevállt a tekercselés, nem a fogyasztásban, hanem a szépítésben. Nagyon simává és finomabbá tette a bőrömet. Kevesebb narancsbőrrel és redőkkel. Bizony. Ha hiszed, ha nem. Nem mai tini vagyok, tehát abban hiszek, amit látok és átélek. :)
Igen, fogyni jól tudok, attól még a lábam ugyanolyan marad, még jó vékonyan is olyan redős. Ezt akarom eltüntetni.
akkor bármilyen gyakorlatot végzel, nagy kontrollal tedd.
kitörést, guggolást sem kell teljes mozgástartományban végig vinni, lehet könnyíteni rajta.
- a bőr felületi kezelése más téma. csodás dolgokat tud művelni 1-1 gyógynövény tartalmú hidratáló krém, ami tápanyagokat tartalmaz amik be is szívódnak a bőrbe.
Viszont szerintem célszerűbb lenne eleinte "tömegnövelni" magasabb ch és ultramagas fehérje mellett, mert ha elkezd izmosodni a lábad a narancsbőr is javulni fog. Utána pedig szálkásításnál ultramagas fehérje kevés ch.
Azért gondolom így, mert 53 kg vagy (igaz magasságot nem írtál), de a narancsbőr valószínűleg az izom hiánya miatt van nem pedig a sok zsírtól. Tehát valószínűleg eddig kevés fehérjét fogyasztottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!