Szerintetek ezen a módon milyen ütemben lehet izmot növelni?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem el, valamelyik honlapon olvastam. A lényeg hogy nem használok súlyzókat meg semmilyen eszközt csak fekvőtámasz és guggolás. Egy héten 5-6 napon csinálom, mégpedig úgy hogy most mivel most kezdtem 4-5x15 fekvőtámasz köztük 1 perc szünet és ugyanannyi guggolás. Azért 15 mert most kezdtem pár napja tudom hogy kevés de 2 hetente növelni akarom. Emellett van itthon glutamin meg minden szer mert tesóm gyúr és neki a szerei, azt mondta glutamint azt szedjek, szedem is. Mivel nagyon vékony vagyok és nem kell fogynom csak izmot növelni ezért azt mondta különösebb étrendváltozásra ninbcs szükség ne egyek sok zsírosat, szedjem a glutamint és majd alakul... Ti mit gondoltok erről ? Illetve milyen idő múlva lesznek látványosabb jelek ? Mivel nem súlyzózok tisztában vagyok vele hogy nem 2 hónap lesz. Szerintetek ? A választ előre is köszi:)2012. jan. 13. 16:52
1/4 dirtboy válasza:
elmondom neked hogy nem lesz szinte semmi változás,ja és a glutamin az nem szer.
2/4 anonim válasza:
Csinálhatod a saját testes edzést és valamennyi izmot ezzel is elérhetsz, de én még beraknék helyedben a guggolás és fekvő mellé húzódzkodást, tolódzkodást, kitörést, hasprést is. Így lesz egy egész kis komplett edzésed.
Ha izomtömeget akarsz növelni, akkor az edzés végén protein turmix kellene egy kis szőlőcukorral.
3/4 dirtboy válasza:
Montez mielőtt rábólintasz hogy ebből lesz fejlődés nézd meg hogy mit írt.
azt írta hogy fekvőtámasz és guggolás,heti 5-6x.
remélem érted mit akarok.
4/4 anonim válasza:
Az igaz, azon átsiklottam, elég lesz 3-szor egy héten lenyomni egy teljes testest szerintem, főleg ha a kaja nincs rendben, ami tudjuk, hogy nem szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!