Jó ez gyúráshoz ha eszek túrót összekeverve tojással?
ma ettem egy tállal, és nagyon jó volt. A fehérje miatt enném, mert nem akarok porozni
16/f
Nem nagyon van olyan dolog a világon, legyen az étel, ital, vagy akár a ba&zás, amiba valaki ne halt volna már bele.
A megbízható helyről származó friss, nyers tojás fogyasztását kevésbé tartom rizikósnak, mint mondjuk egy jó kis teszkós felvágottét.
A linkekből egyebként nem derült ki egyértelműen, hogy friss tyúktojás okozta volna a halálukat.
mark86
Nem mindegy,hogy beteg leszel-e vagy sem? (nem mindegy de ez most mindegy). NEM HASZNOSUL NYERSEN! Nem attól turmix a turmix,hogy összekutyulsz sz@rságokat.
Rudi, eszembe jutott, csak miattad: AVIDIN.
Márk, papa cső! :)
mark86
Szia Aczél :)
Holnap küldöm,csak totál kiment a fejemből :(
:)
Itt nem változik semmi...soha nem fogynak el. Itt a net a szemük előtt és ugyanazok az idiótaságok kerülnek kiírásra mint '82-ben a téeszné' hogy a nyerstojás az a jó. :)
túrórudi, ezt olvasd el:
Köszönöm, Montez.
Bevallom, nem testépítő szemszögből választom meg, mit eszek, az elsődleges nálam az, hogy mit és hogy szeretek. A tehéntúrót szeretem nyers tojással. Főtt tojással nem tudom elképzelni, olyan izomszerű képződményeket produkáló műanyagreszelékekkel, amit ott a végén ajánlanak a tojás helyett, végképp nem. Akinek ahhoz van étvágya, egye azt, engem nem zavar. Mondjuk ahhoz meg kár a túrót pazarolni, biztos találtak már ki ahelyett is jobbat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!