Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó ez gyúráshoz ha eszek...

Jó ez gyúráshoz ha eszek túrót összekeverve tojással?

Figyelt kérdés

ma ettem egy tállal, és nagyon jó volt. A fehérje miatt enném, mert nem akarok porozni

16/f

2012. jan. 11. 21:37
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
42%

Nem nagyon van olyan dolog a világon, legyen az étel, ital, vagy akár a ba&zás, amiba valaki ne halt volna már bele.

A megbízható helyről származó friss, nyers tojás fogyasztását kevésbé tartom rizikósnak, mint mondjuk egy jó kis teszkós felvágottét.

A linkekből egyebként nem derült ki egyértelműen, hogy friss tyúktojás okozta volna a halálukat.

2012. jan. 11. 23:10
 12/23 anonim ***** válasza:

mark86

Nem mindegy,hogy beteg leszel-e vagy sem? (nem mindegy de ez most mindegy). NEM HASZNOSUL NYERSEN! Nem attól turmix a turmix,hogy összekutyulsz sz@rságokat.

2012. jan. 11. 23:19
 13/23 anonim ***** válasza:

Rudi, eszembe jutott, csak miattad: AVIDIN.

Márk, papa cső! :)

2012. jan. 11. 23:24
 14/23 anonim ***** válasza:

mark86

Szia Aczél :)

Holnap küldöm,csak totál kiment a fejemből :(

:)

Itt nem változik semmi...soha nem fogynak el. Itt a net a szemük előtt és ugyanazok az idiótaságok kerülnek kiírásra mint '82-ben a téeszné' hogy a nyerstojás az a jó. :)

2012. jan. 11. 23:29
 15/23 anonim ***** válasza:
legjobb a [link] ebben sosem kell csalódni, és mindig meghozza az étvágyat egy kis éjféli evéshez is.
2012. jan. 12. 00:03
 16/23 anonim ***** válasza:

túrórudi, ezt olvasd el:

[link]

2012. jan. 12. 05:28
 17/23 anonim válasza:

Köszönöm, Montez.

Bevallom, nem testépítő szemszögből választom meg, mit eszek, az elsődleges nálam az, hogy mit és hogy szeretek. A tehéntúrót szeretem nyers tojással. Főtt tojással nem tudom elképzelni, olyan izomszerű képződményeket produkáló műanyagreszelékekkel, amit ott a végén ajánlanak a tojás helyett, végképp nem. Akinek ahhoz van étvágya, egye azt, engem nem zavar. Mondjuk ahhoz meg kár a túrót pazarolni, biztos találtak már ki ahelyett is jobbat. :)

2012. jan. 12. 08:57
 18/23 anonim ***** válasza:

mark86

Gratulálok Rudolf!

2012. jan. 12. 09:11
 19/23 anonim ***** válasza:
méhecske vagy ba-szod, hogy porozz?:D
2012. jan. 12. 16:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát igen, nem szabad porozni, mert műizmod lesz, ezt most tudtam meg. Nem is tudom mit kezdek az eddigi műizmaimmal, majd iszok én is nyers tojást, hogy visszaalakuljon rendes izommá. Most jól elárultam a titkot.:)
2012. jan. 12. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!