A rántott csirkecomb jó a gyúráshoz?
Vagy süssem, vagy hogy érdemes enni a csirkecombot.
Mellre nincs pénz.
jó.
most ezt ne vedd szakvéleménynek, ha egy testépítő rám cáfol akkor rá hallgass, de én azt mondom, hogy a rántott húsok max kicsit zsírosak. na de ÉS? napraforgó olaj zsírsav összetétele nem kedvezőtlen, és a zsiradékok jó energia hordozók.
egyetlen dolog aminek neked kéne utánaszámolni, hogy mellet vehetsz 1000-1400 forintért/kg, combot olcsóbban DE combban ott a csont (de nem tudom mekkora a tömege), és valamivel kevesebb fehérje tartalma is van. ha összehasonlítod a kettőt, nem 100% hogy a comb olcsóbb. egyszer utána kell számolni.
A tészta a legjobb, gyúráshoz :)
De komolyra fordítva: sütéssel jobban jársz, mintha rántanád. A legjobb megoldás ha "főződ", pörköltet csinálsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!