Stevy kérdése:
Gyúráshoz milyen házilag elkészíthető minden napos alapanyagból készült turmixot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szóval gyúrok hetente 3 alkalommal keményen 1 alkalommal 1óra intenzíven és arra gondoltam nincs e valami házilag elkészíthető turmix amivel gyorsabbá tehetném a fejlődést vagy jobban bírnám. Recepteket várom köszönöm előre is!2011. nov. 22. 16:47
1/7 anonim válasza:
mark86
Srácok! Értsetek már meg valamit. A "gyúráshoz" szükséges turmix nem attól jó hogy híg!!!! Tömegnövelő étrend kell és edzés után protein+gyors szénhidrát (dextróz vagy vitargo). Attól hogy kotyvasztunk,a felszívódás ugyanolyan lesz.
2/7 anonim válasza:
csirke + rizs, de mint írta Márk ez nem lesz semmivel sem jobb a csirkerizsnél, csak folyékonyabb. plusz gyorsan megiszod lenyeled, és nem kezdődik meg a szádban a ch emésztése, szóval így fasság ez, nem ajánlott.
3/7 anonim válasza:
csirke rizs tökéletes turmixba, de tegyél hozzá fagyott brokkolit is, úgy lesz tuti.
másik atomkirály turmix a tonhalturmix, szintén az elmaradhatatlan fagyott brokkolival.
5/7 anonim válasza:
bunny mutatta ezeket a sz@rokat nem tudom mi értelme van
6/7 anonim válasza:
én mutattam a Bunnynak anno a Powerhouseban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!