Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Judoval lenne esélyem pl egy...

Judoval lenne esélyem pl egy discoba verekedésnél?

Figyelt kérdés

körnéykemen nincs semmi értelmes sport, konditerem van, de ott verekedni nem tanulok emg max csak összevernek ha arcoskodok...XD

arra lenne szükségem, hogy pár fogást tanuljak, hogy aha discoba belémkötnek, vagy valami, akko ne azlegyen, hogy ütni sem tudok, mert soha nem verekedtem még.

Nem célom, hogy összeverjek valakit, meg azse, ohgy ártsak neki, csakhogy magamat, és barátnőmet meg tudjam védeni.

Ha pl meg akarnak ütni, akkor kitérjek ,és valahogy viszza tudjak vágni...

Csak ez a lehetőségem van, semmi más a környken sajnos...karate volt, de bezárt, mert kevesen jártak...

szóval valamire jó a JUDO?

bocs a hibákért...:(

2012. jan. 11. 15:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

jah. a judo-s portás ismerősért meg együtt aggódtunk hogy a sunyi mosolygós tinédzser késelő után életben maradjon.

ez a legnagyobb vicc komolyan. katonák kravmagát tanulnak, amikor az életük múlhat azon mennyire értenek közelharchoz, portások pedig akik amúgy bármikor a legge.cibb emberi erőszakkal találkozhatnak, indulatos késelőkkel, meg amit csak akartok, azok meg judo-sok meg ex-birkózók. szép és jó, csak a saját életüket nem garantálja nekik senki és semmi.

bár igaz, hogy egy részeg kölyköt a fülénél fogva ki tudnak ba.szni a diszkóból.

abban egyetértek, hogy csináld mert sport kell, de baromira fontos, hogy ne hősködj, mert nem leszel közelharcban képzett!

2012. jan. 11. 17:28
 12/34 GetStreet ***** válasza:
Igzazad van, a krav magát én sem tartom nagy durranásnak, azt sem tartom helyesnek, hogy a magyar katonák ze bu kan kempo- t tanulnak:D
2012. jan. 11. 17:34
 13/34 anonim ***** válasza:

malacpankrációznak, komoly? :D

aztakibas.zott! na, egyetem után vannak még hadsereges tervek, így még inkább várom! szétrúgni pár zenbukanos kopaszt.. életem kellemes pár hónapjának ígérkezik!

2012. jan. 11. 17:40
 14/34 GetStreet ***** válasza:
Jah, aztán már te fogok nekik oktatni a harcot:D
2012. jan. 11. 17:51
 15/34 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy működik ez, de tény hogy sok kiképzőtiszt harcművész mester, ha csak a Zöllei neve eszembe jut, akkor késharcos ismerősöm Aikido edzője is Japánban (vagy Japán mestertől) tanult Aikido-s, Zöllei ugye Jujutsus, teháát.. még én is tudok két példát a "sok"-ból. amúgy igen, el tudnám viselni ha így alakulna. nem lehetetlen.
2012. jan. 11. 17:56
 16/34 GetStreet ***** válasza:
Végülis :)
2012. jan. 11. 18:10
 17/34 anonim ***** válasza:
Lehet ellentmondani,vitatkozni,és félre ne értsetek,mert én minden stílust tisztelek (kivéve Judo és Aikido,meg BJJ),de a Judo 1 határ szar.Sportosított fasság,a Ju Jitsu és az Aikido szégyene,ringen kívül sehova nem jó,oda is csak akkor,ha judo vagy grappling szabályzat van.Amit leírtál az tökéletesen ellentmond a judo-nak,és faján kirülírtad a boxot,szal inkább arra menj.
2012. jan. 11. 19:27
 18/34 A kérdező kommentje:

csak ez van...nincsen más lehetőségem...:(

egyik haverom jár, azt mondja, sőt mutatta is, hogy a kéztörés elég egyszerű, ha gyors vagy, és jól megtudod fogni.

hameg bicskát ránt, neagyjisten komoylabbat, akkormeg sztem űzhetek akármiylen sportot...:(

csak arra kell tényleg, hogy barátnőmet, és magamat megvédjem, vagy legalább olyan könnyű dolguk ne legyen...

2012. jan. 11. 19:45
 19/34 GetStreet ***** válasza:
Carbon, mi a bajod a BJJ- vel?:DDD
2012. jan. 11. 19:46
 20/34 anonim ***** válasza:
Na, egy dolgot magyarázzon már el vki, mert már régen furdal a kíváncsiság! Ha a judo egyesek szerint egy vicc, akkor az aikido ugyan mitől olyan überfa.szakirályság???
2012. jan. 11. 19:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!