Én lovagolok és a lovardámba sok vad és makacs ló van és ez elégge megnehezíti a lovaglást szeretnék lovardát váltani . Ajánlanátok valami jó lovardát?(Miskolcon belül)
Figyelt kérdés
Valami olyan lovardát keresek ahol a lovak jóba vannak egymással és az emberekkel is eggyaránt és kezdő lovast is be tud fogadnima 18:10
1/1 anonim válasza:
Hú hát az az igazság hogy Miskolcon BELÜL nagyon kevés az a lovarda ami tényleg jó, és nem csak tömeg. Esetleg akit nagyon sokan ajánlanak az Potyka Szilvi, de ő csak díjlovaglást oktat és nem tudom hogy hol. Amit mindenképp távolról kerülj el az a Dante, Hejőmenti, Baloghligeti (bele se csússz abba a spirálba mert csak fizetsz, fizetsz de nem haladsz, a lovak hat órát mennek minden nap, és semmi új feladat, kihívás nincs). Messzebb van miskolctól de Aszalón van egy szuper lovarda, igaz kicsi, de mindent megtanítanak. Bocsi hogy nem tudtam ennél hasznosabb infóval szolgálni, nekem a miskolcon belüli lovardákkal eddig csak rossz tapasztalataim voltak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!