Nekem még nem sikerült eredetit beszereznem, pedig 3 félét vettem ... persze 4 hét míg látom hatását ha eredeti is állítólag , de nekem még 4 hét elteltével is ugyan az volt minden.. edzés rendben van kaja rendben van teljesen!!
Semmiképpen nem hasznos, főleg a tablettás, nem tudod mi van benne, májkárosodás is lehet, eltolja rossz irányba az LDL-HDL koleszterin szintet, kihajtja a vizet az ízületekből és ezért kapsz cserébe max 1-2 kg izmot, amit egy tömegnövelő étrenddel is elérhetsz.
2012. jan. 11. 11:04
2/8 A kérdező kommentje:
Szuris Steroidot esetleg értelmesebbnek tartod?
EÜ dolgozó vagyok. meg tudnám oldani. csak a forrás kétséges. az eddig forrásom nem kell jó.!
2012. jan. 11. 11:08
3/8 anonim válasza:
Nem szeretnék ebbe nagyon beleszólni, mert én naturálban nyomom az edzést, csak amit olvasok és hallok másoktól azokat tudom. Egyik verzióját sem javaslom, de az ampullás legalább nem teszi tönkre a májad, de a többi mellékhatással ugyanúgy számolhatsz.
Majd biztos ír valaki, aki többet tud erről a témáról.
2012. jan. 11. 11:18
4/8 dag válasza:
Hát elég haszontalan! Még sincs rendben valami ha ilyen szerekhez nyúlsz!
2012. jan. 11. 11:43
5/8 anonim válasza:
Tablett ne vegyél, hamisitják ahogy tudják, vese,májadat tönkre teszi. Inkább injektálhatót, de azt se mindenféle jött ment dilertől, meg érdemes lenne elötte és közben is kórházba vérvételre járni, na meg levezetésként ezt azt szedni. Inkább vegyél abból az pénzből egy 8kilós tömegnövelőt kreatinnal (mondjuk jumbo prof vm35, creabombal) aztán tömjed magadba azt..
2012. jan. 11. 11:57
6/8 A kérdező kommentje:
kórházban dolgozom:) vérképen tökéletes, vizelet nem is lehetne jobb.. mindenem rendben:) szerencsére...
csak érdeklődtem . egyenlőre maradok a Tápkiegnél ,még nem értem el a maximumot értelmetlen szerekhez nyúlnom : )
Tápkieg bőven elég !
2012. jan. 11. 12:01
7/8 anonim válasza:
későbbre: igen, aki ésszel használ ezt-azt, az szurival tolja. más részt, aki ilyeneket használ, az nagyon tisztában van vele egyszerre miket használ (több cucc szinergista hatása, egy anyagból kevesebb kell) és tudják milyen gyógyszer kell a mellékhatások csökkentésére. tehát a legnagyobb fegyvered az információ szerzés és a tudás lesz!
2012. jan. 11. 12:07
8/8 anonim válasza:
Szia! Stanazolból injekcióst sem fogsz tudni beszerezni eredetit azt garantálom! De ha mégis minden képen használni akarsz szteroidot akkor a Stanazol mellé nyomnék valami tesztót pl Testosteron Propionátot amit szintén mint a winyót 2 naponta kell lőni, ha ez nem szimpatikus akkor mehet tesztoszteron depó is amiből legalább heti egyet nyomj! Ha már károsítod magad akkor legalább legyen látszata is! Am is a Tesztoszteron Pl ha depot veszel 10 ampulla 7000ezer forint körül van ami a winstrol 40000ezer fölötti árához képest már csekélység!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!