17 éves lány vagyok, és szeretném ha kicsit izmosabb lenne a felkarom. Milyen gyakorlatokat ajánlotok?
Figyelt kérdés
annyira gyengusz a karom, hogy kb 10 fekvőtámasztól kidöglök :c mivel lehetne izmosabb, erősebb?2012. jan. 10. 20:28
1/12 anonim válasza:
fekvőtámasz, egy, kettő. A két kezed minél közelebb legyen egymáshoz.
2/12 dirtboy válasza:
tömegnövelő étrend,konditerem hogy hangzik?
3/12 A kérdező kommentje:
Itthoni gyakorlatokra gondoltam! súlyzóm meg ilyesmi sajnos nincs:(
2012. jan. 10. 21:08
5/12 anonim válasza:
mindkettővel egyetértek, dirtboy tanácsa célirányosabb, látványosabb fejlődést kínál. amíg fekvőtámasztól senki sem lett még izmos, addig kontrollált étkezéssel, súlyzós edzéssel lehet alakítani az izomzaton, relative hatékonyan.
6/12 anonim válasza:
Súlyzó nem is feltétlenül szükséges. Megtöltesz vízzel két félliteres műanyag palackot, és voilá, kész két darab fél kilós súlyzó. (Ugyanezt lehet egy és másfél literesből is, csak azokat nem olyan kényelmes fogni).
7/12 anonim válasza:
Ja, és ha beírod google keresőbe, hogy karizom gyakorlatok, elég sokmindent kiad. (A fiúk nagyon jó válaszokat írtak, de gondolom te nem gyúrni akarsz, csak egy kicsit formálni a karjaidat, arra pedig nem kell tömegnövelő).
8/12 anonim válasza:
nem kell tömegnövelő, mármint a fehérje és a szénhidrát, ami ilyen termékekben van,
vagy nem kell a tömegnövelő táplálkozás, mert végül is az izmok fejlesztéséhez nem kell plusz energia és tápanyag,
esetleg jó a kis súly, mert még a fekvőtámasznál is kisebb terhelést ad?
á, tulajdonképpen, hagyjuk is. részemről mindegy.
9/12 anonim válasza:
Néhányan túlbonyolítjátok a problémát. Én a leírtak alapján úgy látom, hogy nem erőember vagy profi testépítő kíván lenni a kérdező, hanem csak szeretne egy kicsit erősebb lenni. Ehhez pedig bőven elég, ha otthon fekvőtámaszokat csinál. Ha 10 db -ot tudsz csinálni, akkor azt mondom, hogy kb naponta vagy kétnaponta csinálj a maximumnál valamivel kevesebbet, mondjuk 6-7 db -ot, és fokozatosan emeld a mennyiséget.
10/12 anonim válasza:
"..és szeretném ha kicsit izmosabb lenne a felkarom"
én néhány éven át naponta 80-100 fekvőtámaszt csináltam heti néhány pihenőnappal, hosszabb évekig pedig átlagosan is napi 40-60 ment. mondd, hogy a világ legrosszabb genetikájával rendelkezem, de izmosabb nem lettem, 10 év alatt egy tűrhetően emberes test összejött. férfiként, nem nőként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!