Ha naponta mondjuk 2-3 órát sétálnék, az menyi futásnak felel meg?
szóval hogy érthetőbb legyen,például sétálok 30 percet,akkor az mondjuk olyan,mintha 5 percet futottam volna.
persze ez így igazából nem így van,csak példának hoztam fel.
de így akkor 2-3 óra kb mennyi idő futásnak felel meg? és ha ugye naponta gyalogolok ennyit,mennyi idő múlva fog meglátszani a fogyás? már ha fogyok tőle persze..
ha számít,akkor 160 cm vagyok és 55 kg
14l
köszi a válaszokat
de futni nem akarok,mert a tesi tanár már sikeresen megutáltatta velem a futást egy életre,másrészt jeges az út...legalábbis reggel még az volt,és odakint még annak örülök,hogy sétálás közben nem esek hasra,nemhogy fussak is hozzá
de amúgy az egyik haverom tök vékony,pedig nem is kondizik,meg ilyenek,és kérdeztem tőle,hogy hogy nem hízik el,és mondta,hogy egy héten legalább egyszer van olyan,hogy kb egész nap sétál,megy boltokba,GYALOG,meg ilyenek...akkor ha én mindennap sétálnék egy csomót,akkor én miért nem fogynék tőle?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!