Küzdősport vagy testépítés?!
ha elérted a sportos, kidolgozott alakot, miért ne mennél boxolni, bunyózni? vannak fejlett izomzatú küzdősportolók, ők sem a zsákolástól nőttek nagyra!
persze a véleményedet kérdeztem, köszi hogy leírtad :)
-
én nem sportolok. harcművész technikákat gyakorlok, fejlesztem magam.. tudod, gyors gyilkolás technikák puszta kézzel, fegyverrel. közben lelki béke elmélyítése. sport helyett az egészségmegőrző, átmozgató formákat és erősítő edzéseket csinálok.
MMA
vagy csin.lhatod azt is,h otthoni súlyzós/fegyencendzés+MMA+tömegnövelő étrend/+táplálékkiegészítő/
A MMA-tól nem fogsz tömeget növelni...inkább szálkásítani fogod magad...mármint ugy értem, hogy jól fognak látszani az izmaid és jó sportos alakod lesz.
Ezt csinálhatod ugy is, hogy kb 1 évet jársz terembe kondizni...majd mész mma-ra és ott szépen leszálkásítod magadot. Meglátod milyen szép sportos alakod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!